Αγωνία για Λάτσι στην ΑΕΚ -Ο δύσκολος τραυματισμός του

Αγωνία για Λάτσι στην ΑΕΚ -Ο δύσκολος τραυματισμός του
Photo Credits: INTIME

Ο τραυματισμός του Ζίγκα Λάτσι δημιουργεί προβληματισμό στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγωνία επικράτει στην ΑΕΚ σχετικά με την κατάσταση του Ζίγκα Λάτσι .

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η χρονιά η Ένωση εχει μερικά σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Ο Νταμιάν Σιμάνσκι υπεβλήθη σε επέμβαση, ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν εχει επιστρέψει ακόμα και θα αργήσει αρκετά, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς πονάει στο γόνατο (μάζεψε υγρό) και ατομικό έκαναν στα Σπάτα τις τελευταίες ημέρες και οι Ενομπακάρε, Ιατρούδης, Καρακλάιτς. Τελευταίο θύμα της κακοδαιμονίας ήταν o Ζίγκα Λάτσι.

Ο νεαρός Σλοβένος, ειχε δεχθεί ενα χτύπημα τη προηγούμενη εβδομάδα στην προπόνηση (σε δυνατή φάση με τον Ολιβέιρα) όμως κατάφερε να δώσει το παρών στον τελικό  του Κυπέλλου στο Βόλο. Οι ενοχλήσεις στη κνήμη δεν τον άφησαν όμως και έτσι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο και τα αποτελέσματα έδειξαν οστικό οίδημα. Πρόκειται για έναν δύσκολο και περίπλοκο τραυματισμό που δεν επιτρέπει ασφαλείς προβλέψεις για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Η ΑΕΚ έχει διαθέσιμους στόπερ για τώρα τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Στράτο Σβάρνα και Νασίμ Χνιντ. Και στην αγορά έχει βγει για να βρει ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό. Ετοιμο, «ψημένο» με παραστάσεις και ενδεκαδάτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X