Bundesliga: Η Μπάγερν έκανε περίπατο κόντρα στην Σάλκε - Την διέλυσε με 8-0

Bundesliga: Η Μπάγερν έκανε περίπατο κόντρα στην Σάλκε - Την διέλυσε με 8-0
Photo Credits: INTIME

Σαν σίφουνας πέρασε η Μπάγερν Μονάχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Σάλκε, κερδίζοντας την με 8-0.

Απόψε για την πρεμιέρα της νέας Μπουντεσλίγκα, η ομάδα της Βαυαρίας κέρδισε με το… ισοπεδωτικό 8-0 την Σάλκε στο άδειο «Αλιάνζ Αρίνα». Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης δείχνει σαρωτική στο διάβα της.

Από νωρίς η ομάδα του Χάνσι Φλικ πάτησε… γκάζει στο ματς. Αυτό έγινε στο 4′, με τον Γκνάμπρι να δέχεται εξαιρετική πάσα στον κενό χώρο από τον Κίμιχ και να γυρίζει περίτεχνα μέσα στην περιοχή, για να κάνει το 1-0 με φανταστικό σουτ που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας. Στο 5′ ο Ρούντι έσωσε την ομάδα του από δεύτερη παραβίαση της εστίας του αποκρούοντας με το πόδι μέσα από τη μικρή περιοχή το πλασέ του Λεβαντόβσκι, με το 2-0 να έρχεται πάντως πριν καν κλείσει το πρώτο 20λεπτο, όταν ο Μίλερ τάισε τον Γκορέτσκα και ο δεύτερος εκτέλεσε την πρώην ομάδα του με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η Μπάγερν δεν σταμάτησε να πιέζει και να κυνηγάει και άλλο γκολ και αυτό ήρθε στο 31′, όταν μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Λεβαντόβσκι από τον Κάμπακ το μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ, για να γράψει το 3-0 και να γίνει ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των Βαυαρών με 163 γκολ, αφήνοντας πίσω του τον θρυλικό Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε με 162.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X