Ράις: «Να κατακτήσω το BCL με την ΑΕΚ»

Ράις: «Να κατακτήσω το BCL με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ για την παρουσία του στην ΑΕΚ και όχι μόνο

Ο Ταϊρίς Ράις μίλησε για την παρουσία του στην ΑΕΚ, αλλά και τον στόχο που έχει για να κατακτήσει το Basketball Champions League με την Ένωση.

Όσα είπε ο ΤαΪρίς Ράις στο Eurohoops:

Αρχικά ο Ταϊρίς Ράις ανέφερε: “Είμαι πολύ καλά και είναι σπουδαίο που επιστρέφει το μπάσκετ για όλους. Όλοι θα έχουν κάτι να περιμένουν και αυτό είναι πολύ θετικό”.

Για το αν είναι έτοιμος να σηκώσει ένα τρόπαιο τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν: “Το να σηκώσω τρόπαιο θα είναι ιδανικό αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος για αυτό. Είναι τρελό που θα έχουμε τέτοια ματς τόσο νωρίς. Αν τα καταφέρουμε θα είναι εξαιρετικό”.

Για το πλεονέκτημα που δίνει στην ΑΕΚ η έδρα: “Θα είναι δύσκολο όπως και να έχει. Το να είμαστε εντός σημαίνει και προσδοκίες μεγάλες. Πολλά μπορούν να συμβούν σε μόνο ένα ματς. Έχω παίξει τέτοια ματς και το ξέρω”.

Για το πώς είναι να παίζει στην ομάδα που πριν δύο χρόνια απέκλεισε από το Final Four: “Είναι διαφορετικό. Ο προπονητής όταν κάνω φλόουτερ στην προπόνηση πάντα μου κάνει πλάκα. Είναι διαφορετικό να είμαι στην ΑΕΚ τώρα. Είναι τελείως διαφορετικές συνθήκες, αλλά έχουμε πάλι με τον ίδιο στόχο”.

Για το πώς είναι να ξεκινάει μια σεζόν με μια διοργάνωση σαν το Final Eight: “Είναι διαφορετικό, κανείς δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό. Αν παίξουμε καλά και πάρουμε τον τίτλο, χτίζουμε από την αρχή της σεζόν. Θα έχουμε πλεονέκτημα αν πάρουμε τίτλο γιατί θα έχουμε τον τρόπο να το κάνουμε και στο τέλος της σεζόν”.

Για το φιλικό που θα παίξει το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό: “Θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω με τον Παναθηναϊκό αντίπαλο, γιατί στο προηγούμενο φιλικό μόλις είχα έρθει και δεν αγωνίστηκα. Θα έχει πλάκα, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με όλους από τον Παναθηναϊκό και τέτοια φιλικά μας προετοιμάζουν για αυτό που μας περιμένει”.

Για το πώς πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, παρότι είχε ανακοινώσει πως θα σταματήσει: “Δεν είχα στο μυαλό μου να παίξω φέτος, ειδικά με την πανδημία, αλλά όταν ήρθε η πρόταση και η ευκαιρία να παίξω για έναν τίτλο και μαζί με τον Νίκο Ζήση, μου έκανε την απόφαση εύκολη”.

Για το αν παίξει όλη την σεζόν με την ΑΕΚ: “Θα είναι δύσκολο να παίξω όλη τη σεζόν με όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μου. Δεν το αποκλείω όμως. Θα χρειαστώ χρόνο, ακόμα και αν κατακτήσουμε τον τίτλο. Αν το πάρουμε, δεν σημαίνει πως θα μείνω κιόλας. Είτε κερδίσουμε είτε όχι η απόφασή μου θα είναι ίδια”.

Για το πόσο βασικό είναι η εμπειρία που έχει το ρόστερ της ΑΕΚ: “Θα είναι βασικός παράγοντας η εμπειρία. Δεν ξέρω όμως ποιος θα είναι ο Χ παράγοντας. Έχουμε περισσότερη εμπειρία από τις μισές ομάδες της Ευρωλίγκας. Όταν θα έρθουν δύσκολες στιγμές στον αγώνα ξέρουμε τι να κάνουμε”.

Για την πίεση που προσδίδει η έδρα: “Πάντα έχεις πίεση όταν είσαι καλύτερη ομάδα και παίζεις εντός. Όλοι το έχουμε περάσει αυτό, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για αυτό”.

Για το αν τον δούμε να παίζει μαζί με τον Λάνγκφορντ: “Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν λέω ότι δεν θα συμβεί, αλλά δεν λέμε κάτι άλλο”.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X