Φενέρμπαχτσε: Ενδιαφέρεται για τον Ντιέγκο Κόστα

Χειρουργήθηκε ο Ντιέγκο Κόστα
Photo Credits: INTIME

Τον Ντιέγκο Κόστα θέλει η Φενέρμπαχτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φενέρμπαχτσε «καίγεται» για την απόκτηση σέντρα φορ. Ο τελευταίος που μπήκε στη λίστα των Τούρκων είναι ο Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από Ισπανία και Τουρκία, ο νέος αθλητικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Εμρέ Μπελόζογλου, έχει ήδη μιλήσει με τον Ντιέγκο Κόστα για μία πιθανή μετακίνηση στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο”.

Ο πρώην κεντρικός μέσος αγωνίστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα μαζί με τον σέντερ φορ της Ατλέτικο για έξι μήνες, στη διάρκεια της σεζόν 2012-2013, όταν ο Τούρκος είχε 17 εμφανίσεις με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Ισπανός επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» έχει σκοράρει μόλις 10 γκολ στη La Liga από τότε που επέστρεψε στην ομάδα από την Τσέλσι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2018.

Η τουρκική ομάδα πούλησε τον επιθετικό της, Βεντάτ Μουρίκι, στη Λάτσιο για περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ και πιθανόν να χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη μετακίνηση ως ένα μέσο για να επικυρώσουν τη συμφωνία με τον γεννημένο στη Βραζιλία επιθετικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X