Σάκχοφ: Εφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ!

Σάκχοφ: Εφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Γεβγιέν Σάκχοφ στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο Γεβγιέν Σάκχοφ ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Σάκχοφ ήρθε στην Αθήνα μέσω Μιλάνου στις τέσσερις το απόγευμα και πήγε απευθείας στο Ιατρικό, θα κάνει και αύριο ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση δεν αναμένεται να γίνει σήμερα, καθώς δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο αλλά και τις μετρήσεις και τα εργομετρικά.

Να αναφέρουμε ότι από την Πέμπτη έχουν κλείσει όλες οι διαδικασίες με την Λέτσε και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «enwsi.gr» ο Σακχόφ που την τριετία 2016-2019 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 2+1 ετών με ετήσιες αποδοχές που μαζί με τα μπόνους θα φτάνουν τις 450.000 ευρώ!

Σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή λίστα, ο Σάκχοφ μπορεί να δηλωθεί σε οποιοδήποτε διάστημα μέχρι τα μεσάνυχτα της παραμονής του αγώνα με τη Σεντ Γκάλεν. Για την είσοδο του Ουκρανού χαφ στην 23άδα της ΑΕΚ, δεν απαιτείται να βγει κάποιος από όσους δηλώθηκαν σήμερα στη λίστα.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X