«Αγιά Σοφιά»-Ανατριχίλα: Τα θεμέλια της Σκεπαστής! (ΦΩΤΟ)

«Αγιά Σοφιά»-Ανατριχίλα: Τα θεμέλια της Σκεπαστής! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μαγικές φωτογραφίες του enwsi.gr από τα θεμέλια της Σκεπαστής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο φέρνουμε σήμερα στη δημοσιότητα από τη Νέα Φιλαδέλφεια που αποδεικνύει τη φαιδρότητα όλων εκείνων που προσπάθησαν να βάλουν «μπουρλότο» στην επιστροφή της ΑΕΚ στο «σπίτι» της.

Όλων εκείνων που έκαναν λόγο για… Φαραωνικά γήπεδα, που ξεπερνούν τα όρια του παλιού, που υπήρχε στο ίδιο οικόπεδο.

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε τα θεμέλια της παλιάς Σκεπαστής, που βρίσκονται όπως είναι εμφανές εκτός των ορίων της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP ARENA»!

Με λίγα λόγια, η κερκίδα που θα βρίσκεται στην συγκεκριμένη πλευρά του γηπέδου καλύπτει ένα πολύ μικρότερο εμβαδόν σε σχέση με παλιά, δείγμα και του πως έχει δομηθεί το νέο «σπίτι» της Ένωσης, χωρίς καν να πλησιάζει τα όρια που υπήρχαν παλιότερα.

«Αγιά Σοφιά»-Ανατριχίλα: Τα θεμέλια της Σκεπαστής! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά»-Ανατριχίλα: Τα θεμέλια της Σκεπαστής! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά»-Ανατριχίλα: Τα θεμέλια της Σκεπαστής! (ΦΩΤΟ)ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X