Επιλέξτε αντίπαλο για τα play off του Europa League – Η τύχη της ΑΕΚ στα χέρια σας

ΑΕΚάρα να την φοβάστε -Τρόμαξε την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ και έριξε δύο στο... χαλαρό (0-2)!
Photo Credits: INTIME

Η «Ενωσίτικη κάλπη» σας καλεί να ανοίξετε το δρόμο για την ευρωπαϊκή παρουσία της ΑΕΚ σε ομίλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς, ο πρώτος σταθμός είναι η Σεντ Γκάλεν. Την Πέμπτη η ΑΕΚ θα πρέπει στην Ελβετία να κάνει τη δουλειά της και να προκριθεί στον μονό τρίτο προκριματικό γύρο. Αλλά τα σπουδαία, εκείνα που θα φέρουν την πρόκριση στους ευρωπαϊκούς ομίλους, θα γίνουν την 1η Οκτώβρη. Τρία ζευγάρια, έξι αντίπαλοι, όπως ορίστηκαν από την UEFA. Με εξαίρεση τη Βόλφσμπουργκ, δεν υπάρχει καμία ομάδα από εκείνες που να θεωρείται φόβητρο.

Εσείς, μπορείτε να στείλετε όλη την καλή σκέψη στην ΑΕΚ και να ορίσετε τη δική σας εκλεκτή αντίπαλο για το Europa League.

 

[poll id=”380″]

 

 

Ετσι και αλλιώς, όπως φάνηκε από την «Ενωσίτικη κάλπη», πιστεύετε στην πρόκριση επί της Σεντ Γκάλεν. Το 28% τόνισε πως θέλει προσοχή, αλλά πως η ΑΕΚ θα περάσει και κάνει πλειοψηφικό ποσοστό μαζί με το 24% που υποστήριξε πως η σοβαρή Ενωση δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Δείτε πως ψηφίσατε.

 

[poll id=”379″]

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X