ΑΕΚ: Ετοιμάζονται οι «νέοι» -Οσα δοκίμασε ο Καρέρα για τον Παναιτωλικό

ΑΕΚ: Ετοιμάζονται οι «νέοι» -Οσα δοκίμασε ο Καρέρα για τον Παναιτωλικό
Photo Credits: INTIME

Ο Μάσιμο Καρέρα δοκιμάζει νέα πράγματα για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται εντατικά για το πρώτο της ματς στη φετινή Super League, στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό το Σάββατο.

Η Ενωση καλείται να αφήσει πίσω της την κακή εμφάνιση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στο Βόλο και να κάνει μια δυνατή αρχή στο νέο πρωτάθλημα. Διότι ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα φέρει νέα και μεγαλύτερη εσωστρέφεια εντός του κλαμπ πολύ νωρίς και πριν το ευρωπαϊκό ματς με την Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία την Πέμπτη για το Europa League.

Οι σκέψεις του Καρέρα

Ο Μάσιμο Καρέρα πάντως ήδη προετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα απέναντι στον Παναιτωλικό, με τις καλοκαιρινές προσθήκες να έχουν τον πρώτο λόγο. Συγκεκριμένα, τρεις πολύ σημαντικοί παίκτες για το κιτρινόμαυρο ρόστερ. Ο λόγος για τους Νασίμ Χνιντ, Εμάνουελ Ινσούα και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η ενδεκάδα που δοκίμασε ο Καρέρα

Στη μία και μοναδική δοκιμή ενδεκάδας που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Ιταλός προπονητής δοκίμασε τον Χνιντ και τον Σβάρνα με τους βασικούς στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά στην άμυνα ήταν ο Μιχάλης Μπακάκης, αριστερά ο Εμανουέλ Ινσούα, στα χαφ ο Αντρέ Σιμόες κόφτης με τον Γιάννη Φοίβο Μπότο και τον Θεοδόση Μαχαίρα στα χαφ μπροστά του. Ο Χρήστος Αλμπάνης αριστερά και ο Μάρκο Λιβάγια δεξιά. Ενώ, στην κορυφή ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Με τους αναπληρωματικούς ήταν ο Παναγιώτης Τσιντώτας για μεγαλύτερη πίεση από τους αντίπαλους επιθετικούς, ο Πέτρος Μάνταλος, ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Πάντως και οι τέσσερις στο β’ ημίχρονο έπαιξαν με τους βασικούς.

Δυναμώνει ο πάγκος της ΑΕΚ

Με τις τρεις μεταγραφές να μπαίνουν πλέον στην εξίσωση δυναμώνει και ο πάγκος της ΑΕΚ και οι λύσεις που έχει στα χέρια του ο Καρέρα θα είναι περισσότερες.

Πάντως, η ΑΕΚ έχει και πολλές απουσίες. Σιμάνσκι-Γαλανόπουλος παραμένουν εκτός, ο Κρίστιτσιτς με το πρόβλημα στο γόνατο θα προφυλαχθεί, ενώ εκτός είναι και οι Λάτσι, Καρακλάιτς και Ιατρούδης οι οποίοι κάνουν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X