Τελείωσε του Σακχόφ στην ΑΕΚ!

«Συμφώνησαν ΑΕΚ-Σακχόφ, υπογράφει 2ετές συμβόλαιο!»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Γεβγιέν Σακχόφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Γεβγιέν Σακχόφ από τη Λέτσε!

Εχει ξεκινήσει ήδη η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ της Ενωσης και των Ιταλών, με τον 30χρονο Ουκρανό χαφ να αναμένεται να ανακοινωθεί απόψε κιόλας. Ο έμπειρος χαφ πρώην συμπαίκτης του Τσιγκρίνσκι στη Ντνίπρο τα βρήκε σε όλα με την «Ένωση» από χθες και αναμένεται άμεσα να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «enwsi.gr» ο Σακχόφ που την τριετία 2016-2019 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 2+1 ετών με ετήσιες αποδοχές που μαζί με τα μπόνους θα φτάνουν τις 450.000 ευρώ!

Η Λέτσε στην οποία ανήκει ο παίκτης δέχθηκε να τον αφήσει ελεύθερο προκειμένου να γλιτώσει από το συμβόλαιό του που κυμαινόταν στις 750.000 ευρώ.

Συμπληρώθηκε η μεσαία γραμμή για την ΑΕΚ

Με αυτή τη μεταγραφή συμπληρώνεται το παζλ της μεσαίας γραμμής τα κομμάτια του οποίου πλέον θα αποτελούν οι Σιμόες, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος (ως εξάρια), Κρστίτσιτς, Μάνταλος και Σάκχοφ.
Όπως γίνεται αντιληπτό χώρος για τον Σαμπανάτζοβιτς πλέον δεν υπάρχει και το πλέον πιθανό είναι να παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να μην «καεί» αφού δε θα έχει χρόνο συμμετοχής. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα το ίδιο να γίνει και με τον Μπότο.

ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ YOUTUBE

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X