Χωρίς Μπουσούλατζιτς στην Τούμπα o Ατρόμητος – Σοβαρό θέμα με Κάναντι

Χωρίς Μπουσούλατζιτς στην Τούμπα o Ατρόμητος – Σοβαρό θέμα με Κάναντι
Photo Credits: INTIME

Την αποστολή του για το ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Ατρόμητος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αποστολή του για το ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Ατρόμητος και από τη γνωστοποίηση των ονομάτων προέκυψαν τρεις ειδήσεις.

Η πρώτη αφορά την επιλογή του Γιάννη Οικονομίδη, που θα είναι κανονικά στις καρέκλες των αναπληρωματικών, για πρώτη φορά με τη φανέλα των «κυανολεύκων», με τον νεαρό να αποτελεί την πιο πρόσφατη μεταγραφή των Περιστεριωτών.

Η δεύτερη είδηση σχετίζεται με το μέλλον Απόστολου Βέλλιου, που για ακόμα μία φορά έμεινε εκτός επιλογών και απλά είναι θέμα της πλευράς του παίκτη το πότε θα βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, ώστε ο Ατρόμητος με τον παίκτη να ακολουθήσουν τη δική τους πορεία.

Η τρίτη είδηση είναι για Αζέρ Μπουσούλατζιτς. Ο Βόσνιος χαφ είναι στα… μαχαίρια με τον Νταμίρ Κάναντι, από τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αυτό το κλίμα συντηρείται τις τελευταίες μέρες, ωστόσο το καίριο επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Ο παίκτης –κατόπιν πρωτοβουλίας του Χαβιέρ Ούμπιδες- ζήτησε να μιλήσει με τον Αυστριακό τεχνικό, ώστε να λυθούν τα θέματα που έχουν προκληθεί ανάμεσά τους. Αλλωστε, μιλάμε για δύο ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί και τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας του Κάναντι.

Ο παίκτης ζήτησε ό,τι έχει γίνει, να μείνουν στο παρελθόν, να κάνουν μία νέα αρχή για το καλό της ομάδας, ειδικότερα μετά την εκτός προγράμματος ήττα από τον Βόλο, ωστόσο ο Αυστριακός ήταν αντίθετος. Του ζήτησε τον λόγο για θέματα συμπεριφοράς που παρατήρησε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και στο φιλικό με τον Ολυμπιακό (με τον προπονητή να ισχυρίζεται ότι δεν του έδωσε το χέρι), ο παίκτης αρνήθηκε ότι έπραξε όσα τον κατηγόρησε και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες, φαντάζει πολύ δύσκολο να υπάρξει μεταστροφή του κλίματος. Αν, μάλιστα, λάβει κανείς υπ’ όψιν ότι ο Κάναντι είχε «τελειώσει» τον Θοδωρή Βασιλακάκη για πολύ λιγότερο σοβαρούς λόγους, ακόμα και παρέμβαση από τη διοίκηση να υπάρξει στο ζήτημα, ο τεχνικός των Περιστεριωτών πλέον δεν… βλέπει τον παίκτη.

Κατόπιν τούτου, η πλευρά του ποδοσφαιριστή οδηγείται από τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, να αναζητήσει τη νέα ομάδα στην καριέρα του, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να προπονείται μόνος του μέχρι να υπάρξει οριστική κατάληξη στο ζήτημα, αφού το γυαλί δεν έχει ραγίσει απλά, αλλά έχει σπάσει ολοκληρωτικά.

Η αποστολή των Περιστεριωτών για την Τούμπα:

Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Οικονομίδης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Σάλομον, Μουνίθ, Νταβιώτης, Αγκάγιεφ, Μανούσος, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X