Γιαννούλης: Προσπαθεί να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ

Σπρώχνει Γιαννούλη στην Ρωσία ο ΠΑΟΚ, αλλά κλωτσάει ο παίκτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το άμεσο μέλλον του Δημήτρη Γιαννούλη είναι συνυφασμένο με την προσπάθεια εισόδου του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Έτσι, το δεδομένο ενδιαφέρον τηςΑταλάντα πάει πίσω, ίσως μάλιστα, να μην φτάσουν ποτέ οι δύο πλευρές σε οριστική συμφωνία!

«Με όλο το σεβασμό, έχω προπονήσει πολλούςαριστερούς μπακ στην καριέρα μου, αλλά σαν αυτόνκανέναν», είπε ορθά κοφτά ο Αμπέλ Φερέιρα αμέσως μετά την ιστορική πρόκριση επί της Μπενφίκα. Ο Πορτογάλος προπονητής του «Δικεφάλου», ουσιαστικά, ζήτησε την παραμονή του Κατερινιώτη διεθνή μπακ, θεωρώντάς τον πολύτιμο για τα πλάνα της ομάδας και κομβικό παίκτη στην προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το συμβόλαιο του Γιαννούλη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, αρκετές ομάδες μέσα στο καλοκαίρι ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, όμως τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν κι όντως στον ΠΑΟΚ κάνουν σοβαρές δεύτερες σκέψεις, σε μια συνολική κουβέντα που άνοιξε γύρω από το ποδοσφαιρικό μέλλον του 25χρονου Έλληνα διεθνή αριστερού μπακ.

Απαντες είναι σίγουροι, πλέον, ότι ο Γιαννούλης μπορεί μέσα από την ευρωπαϊκή… πασαρέλα να φέρει πολλά περισσότερα χρήματα στο ταμείο της ομάδας από τα 6.000.000 ευρώ (συν μπόνους) που έδινε η Αταλάντα πριν από τον αγώνα με την Μπενφίκα. Εκεί, όπου ο 25χρονος μπακ έκανε «το παιχνίδι της ζωής του» και από την πώληση φτάσαμε να συζητάει χτες με τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή, Όλαφ Ρέμπε, την ανανέωση των όρων συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο»!

Οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται κοντά στις 300.000 ευρώ, η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του έχει οριστεί στα 10.000.000 ευρώ και στο τραπέζι έχει «πέσει» ο διπλασιασμός των απολαβών και η… εκτόξευση της ρήτρας αποδέσμευσης σε νούμερα που δεν υπήρχαν ποτέ για κάποιον ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου».

Το σίγουρο είναι πως έχει ξεκινήσει μια συζήτηση με τον Δημήτρη Γιαννούλη για το μέλλον του, καθώς είναι προφανές ότι ολόκληρος ο «ασπρόμαυρος» οργανισμός θέλει να τον κάνει να νιώθει καλά, αφήνοντας πάντα ανοικτό το παράθυρο της μεταγραφής σε ομάδα του εξωτερικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X