Η ΑΕΚ βλέπει (ξανά) Γκάμπριελσεν!

Η ΑΕΚ βλέπει (ξανά) Γκάμπριελσεν!
Photo Credits: INTIME

To enwsi.gr αποκαλύπτει πως ο Γκάμπριελσεν της Τουλούζ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρούμπεν Γκάμπριελσεν ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ!

Επειτα από το σοκ του τελικού, η ΑΕΚ κινείται για να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα. Επειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λιβάι Γκαρσία με ποσό ρεκόρ για τη σύγχρονη εποχή και τη συμφωνία με τον Γεβγιέν Σακχόφ, οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν για ενίσχυση και στο κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, στην ΑΕΚ βλέπουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του 28χρονου Νορβηγού  στόπερ, Ρούμπεν Γκάμπριελσεν!

Ο Ρούμπεν Γκάμπριελσεν δεν είναι…νέος στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, καθώς το όνομα του βρέθηκε στο προσκήνιο για την Ενωση από το περασμένο καλοκαίρι. Τότε ο Νορβηγός ανήκε στη Μόλντε, ως αρχηγός της οποίας μάλιστα αγωνίστηκε κόντρα στον Αρη στα περυσινά προκριματικά του Europa League. Ο Γκάμπριελσεν έμενε ελεύθερος στο τέλος του ΄19, αλλά τότε η ΑΕΚ δεν έκανε την κίνηση της και στράφηκε στο δανεισμό του Βράνιες από την Αντερλεχτ.

Επειτα από το άδοξο φλερτ με την ΑΕΚ, ο Γκάμπριελσεν μεταγράφηκε στη Γαλλία και την Τουλούζ. Εκανε εννιά συμμετοχές, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο και η Τουλούζ υποβιβάστηκε. Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά για τους Γάλλους, που θέλουν να απαλλαχθούν από κάποια βαριά συμβόλαια. Μέχρι τώρα πάντως, ο Γκάμπριελσεν παίζει κανονικά – ως αρχηγός κιόλας – στα τρία πρώτα ματς της Ligue 2.

Τα στοιχεία που θέλει η ΑΕΚ

Ο Γκάμπιελσεν επέστρεψε στη λίστα της ΑΕΚ, καθώς συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που ζητούνται από τον στόπερ. Είναι δυναμικός και σκληρός σέντερ μπακ, με ηγετικά χαρακτηριστικά. Παίζει και ως αριστερό στόπερ, καθώς χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο πόδια, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί κάποιες φορές και στα άκρα της άμυνας, περισσότερο από αριστερά.  Εχει ύψος 1,86, αλλά διακρίνεται για την αλτικότητα και τη δύναμη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X