Βέρντε: Αναποφάσιστη η ΑΕΚ στην πρόταση δανεισμού από Σπέτσια

Βέρντε: Αναποφάσιστη η ΑΕΚ στην πρόταση δανεισμού από Σπέτσια
Photo Credits: INTIME

Η Σπέτσια έχει κάνει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Ντανιέλε Βέρντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα χέρια της ΑΕΚ βρίσκεται η πρόταση της Σπέτσια για τον Ντανιέλε Βέρντε.

Οπως έχετε διαβάσει στο enwsi.gr η ιταλική ομάδα ενδιαφέρεται για τον εξτρέμ της Ενωσης, μάλιστα το «Gazzetta.it» υποστηρίζει ότι ο παίκτης έχει κλείσει στην Σπέτσια.

Παρόλα αυτά η ΑΕΚ εμφανίζεται αναποφάσιστη στην πρόταση των Ιταλών, η οποία είναι για δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, αν τελικά η ομάδα μείνει στην Serie A.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στα χέρια τους από την Τρίτη την πρόταση και αναμένεται η τελική τους απόφαση.

Σύμφωνα με όσα σας είχε ενημερώσει το enwsi.gr ο λόγος που η ΑΕΚ είναι αναποφάσιστη είναι γιατί θέλει να εξαντληθούν οι πιθανότητες να βρεθεί πρόταση άμεσης αγοράς για τον Βέρντε.

Για την ιστορία η ιταλική ομάδα έκανε πρόταση για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς στις 700 χιλιάδες. Οψιόν που γίνεται υποχρεωτική, αν η Σπέτσια παραμείνει στην Serie A. Να σημειωθεί πως η Σπέτσια αναλαμβάνει και την υποχρέωση να πληρώσει ολόκληρο το συμβόλαιο του Βέρντε, που για φέτος ξεπερνά τις 500 χιλιάδες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X