ΑΕΚ: Δείτε την 3η φανέλα (VIDEO)

ΑΕΚ: Δείτε την 3η φανέλα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τη νέα τρίτη φανέλα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τρίτη φανέλα της ΑΕΚ παρουσιάστηκε και επίσημα.

Το βίντεο της παρουσίασης της τρίτης φανέλας της Ενωσης, που είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια αναρτήθηκε πρώτα στην σελίδα του Παμε Στοίχημα στο Facebook. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα εντυπωσιακό καθώς κάνει… βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου μόνο τρία γράμματα βασιλεύουν. «ΑΕΚ!».

«Με χρώμα διαφορετικό από τα καθιερωμένα και υψηλά ποιοτικά στάνταρ, η 3η αγωνιστική φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-2021 προκαλεί αίσθηση. Στην φανέλα, την οποία θα χρησιμοποιεί η ομάδα ως δεύτερη εμφάνιση στους ευρωπαϊκούς αγώνες, κυριαρχούν το μπεζ χρώμα και οι γκρι λεπτομέρειες. Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει το επετειακό λογότυπο για τα 20 χρόνια του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, το οποίο είναι ο μεγάλος χορηγός της ΑΕΚ», αναφέρει το μήνυμα το οποίο συνοδεύει το παρακάτω βίντεο.

Η Ενωση, με αυτό το εκρού χρώμα, επιστρέφει ξανά σε ανοιχτόχρωμη τρίτη φανέλα, όπως η λευκή που υπήρχε την χρονιά 2017-18, όταν και η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη εμφάνιση που παρουσιάστηκε σήμερα είχε αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X