Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2025 ο Λιβάι Γκαρσία! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2025 ο Λιβάι Γκαρσία! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον και επίσημα ο Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Λιβάι Γκαρσία!

Ο 22χρονος εξτρέμ βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και αφότου πέρασε τα καθιερωμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ βάζοντας υπογραφή σε πενταετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο. Μάλιστα τα εργομετρικά του και ειδικά οι επιδόσεις του στην ταχυδύναμη άφησαν άφωνους τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Οι απολαβές του θα φτάνουν τις 350.000, όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, ενώ η Ενωση πλήρωσε 2,2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η επιθυμία του να φορέσει τα κιτρινόμαυρα ήταν πολύ μεγάλη από την πρώτη στιγμή του ενδιαφέροντος της Ενωσης και αυτό αποδείχθηκε από τις πολλαπλές «πόρτες» που έριξε στον Ολυμπιακό. Πλέον φορά τον Δικέφαλο στο στήθος και ελπίζει να βγει αντάξιος των προσδοκιών που υπάρχουν γύρω από το όνομά του.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αγορά του διεθνούς μεσοεπιθετικού Λιβάι Γκαρσία, από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ο 23 ετών άσος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το καλοκαίρι του 2025 και θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα με το νούμερο 9.

Ο Λιβάι Σάμιουελ Γκαρσία γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 1997 στην Σάντα Φλόρα του Τρίνινταντ. Σε ηλικία 14 ετών άρχισε να αγωνίζεται στη σχολική ομάδα Shiva Boys’ Hindu College και παράλληλα εντάχθηκε στο πρόγραμμα νέων της ομάδας T&TEC, με την οποία πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Δημοκρατίας Τρίνινταντ και Τομπάκο σε ηλικία 15 ετών.

Ωστόσο, το 2013 η T&TEC αναγκάστηκε να αναστείλει τις ποδοσφαιρικές της δραστηριότητες λόγω οικονομικών προβλημάτων, με τον ποδοσφαιριστή να συνεχίζει να αγωνίζεται στην Shiva Boys’ Hindu College και παράλληλα στην τοπική ομάδα Νέων Siparia Spurs. Τον Μάρτιο του 2014 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Central FC, ομάδα της πρώτης κατηγορίας, όμως πριν καν κάνει το ντεμπούτο του, εντοπίστηκε από τον Ολλανδό ατζέντη Χάμφρι Νάιμαν, που τον παρακολούθησε σε παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων.

Έπειτα από διαμάχη, που λύθηκε με την παρέμβαση και της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Τρίνινταντ και Τομπάκο, συμφωνήθηκε να του επιτραπεί να περάσει από δοκιμή στην Ολλανδία. Τον Φεβρουάριο του 2015 υπέγραψε με την Άλκμααρ και σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, στις 24 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα μπαίνοντας ως αλλαγή σε παιχνίδι με τη Φέγενορντ.

Όντας 18 ετών και 65 ημερών, ο Γκαρσία έγινε ο νεότερος παίκτης από το Τρίνινταντ και Τομπάκο, που αγωνίστηκε σε παιχνίδι πρώτης κατηγορίας ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, σπάζοντας το ρεκόρ που είχε έως τότε ο Ντουάιτ Γιόρκ με την Άστον Βίλα.

Συνολικά με τη φανέλα της Άλκμααρ αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια (4 γκολ – 6 ασίστ) μέχρι τα μέσα της σεζόν 2017-18, όταν παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Εξέλσιορ (15 συμμετοχές, 1 γκολ – 2 ασίστ). Τον Μάιο του 2018 μετακόμισε στο Ισραήλ για την Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα, με την οποία αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια (3 γκολ), ενώ το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 33 ματς, πέτυχε 6 γκολ και είχε 3 ασίστ.

Παράλληλα, ο Λιβάι Γκαρσία υπήρξε διεθνής με όλες σχεδόν τις «μικρές» Εθνικές ομάδες του Τρίνινταντ και Τομπάκο, όντας πλέον βασικό στέλεχος της Εθνικής Ανδρών, με την οποία μετρά 24 συμμετοχές και 3 γκολ.

Λιβάι, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Συγχαρητήρια για την επιλογή σου και καλή επιτυχία στο νέο μεγάλο βήμα της ποδοσφαιρικής σου καριέρας!

Οι αναρτήσεις της ΑΕΚ που προηγήθηκαν: 

 

View this post on Instagram

 

Η φανέλα, που επέλεξε, τον περιμένει… #aekfc #summertransfers #aekfamily #aekfcseason2020_21

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X