Λιβάι Γκαρσία: Είναι στα γραφεία και υπογράφει -Τρέλανε κόσμο στα εργομετρικά!

Ευρωπαϊκούς ομίλους στο ένα χέρι και πρωτάθλημα στο άλλο!
Photo Credits: INTIME

Ερχονται οι ανακοινώσεις για τον Λιβάι Γκαρσία από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι έτοιμος να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ!

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της μετακίνησής του στον Δικέφαλο και στη συνέχεια να φορέσει για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα. Νωρίτερα, πέρασε τις ιατρικές και εργομετρικές του εξετάσεις.

Μάλιστα, με τις επιδόσεις του στα εργομετρικά… τρέλανε τους ανθρώπους της Ενωσης. Κάποιες από τις μετρήσεις του ήταν άκρως εντυπωσιακές. Το σημείο όμως που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν στις μετρήσεις ταχυδύναμης. Σε αυτό το κομμάτι έπιασε επιδόσεις που άφησε άφωνους του ανθρώπους της ΑΕΚ οι οποίες έλεγαν πως… δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά πέρασε οκτώ ώρες στο Ιατρικό Κέντρο για τις εξετάσεις του και ακόμα 4 ώρες για τα εργομετρικά του. Μάλιστα, σε κανένα σημείο δεν έδειξε δυσφορία. Αντιθέτως, ήταν συνεχώς με το χαμόγελα στα χείλη και με εξαιρετική διάθεση.

Από στιγμή σε στιγμή πλέον, αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον 22χρονο άσο που έρχεται να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως έχει συμφωνήσει 5ετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ με απολαβές κοντά στις 350.000 ευρώ ετησίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X