Εικόνες από την άφιξη Λιβάι Γκαρσία για την ΑΕΚ

Την Τετάρτη τα... σπουδαία για τον Λιβάι Γκαρσία και την ΑΕΚ

Ο Λιβάι Γκαρσία έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης για την ΑΕΚ.

Μετά την άφιξή του, ο 22χρονος εξτρέμ πήγε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και στη συνέχεια πήγε στο Ιατρικό Κέντρο για να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr.

Εξαιτίας του πολύωρου ταξιδιού (ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης από το Ισραήλ και έφτασε Ελλάδα μέσω Βιέννης), οι εξετάσεις δεν θα ολοκληρωθούν σήμερα και όλα τα… τυπικά και επίσημα θα γίνουν αύριο.

Θυμίζουμε πως η συμφωνία ΑΕΚ και Μπεϊτάρ ανέρχεται στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του 60% του παίκτη, ενώ ο ίδιος αναμένεται να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με αποδοχές 350.000 το χρόνο.

«Τρελαμένος» με την ΑΕΚ

Από την ώρα που… έκλεισε το deal της ΑΕΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ χθες το βράδυ, ο ίδιος έκανε αγώνα… δρόμου για να έρθει άμεσα στην Αθήνα. Μάλιστα, είχε κάνει ήδη τεστ για τον κορωνοϊό για να μπορούσε να ταξιδέψει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα πριν φύγει από το Ισραήλ έκανε δηλώσεις λέγοντας: «Είχα 5-6 ελκυστικές προσφορές, οι περισσότερες καλύτερες οικονομικά από της ΑΕΚ, αλλά την επέλεξα γιατί ένιωσα πως με θέλανε πραγματικά. Ένιωσα πως η ΑΕΚ ήταν το καλύτερο περιβάλλον για μένα», δείχνοντας πόσο ήθελε να φορέσει τη φανέλα της Ενωσης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X