Προπονητής Σεντ Γκάλεν: «Πλήγμα οι αποχωρήσεις το καλοκαίρι-Δύσκολα να επαναλάβουμε την περσινή σεζόν»

Προπονητής Σεντ Γκάλεν: «Πλήγμα οι αποχωρήσεις το καλοκαίρι-Δύσκολα να επαναλάβουμε την περσινή σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της αντιπάλου της ΑΕΚ μίλησε για τη νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα το Σάββατο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και στη συνέχεια ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με την Σεντ Γκάλεν την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό του Europa League ξεκινάει το εγχώριο πρωτάθλημα την προσεχή Κυριακή με τη Σιόν και ο τεχνικός της ομάδας, Πίτερ Ζάιντλερ έκανε δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Στις τάξεις της Σεντ Γκάλεν υπάρχει προβληματισμός για τις κακές εμφανίσεις και ήττες στα φιλικά με Χάιντενχαϊμ και Τουργκουτσού Μονάχου, αλλά και για τους πολύτιμους παίκτες που έφυγαν το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε στο rsi.ch

«Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποια ισορροπία και να αντικατασταθούν αυτοί οι παίκτες. Περιμέναμε να φύγουν, ήμασταν έτοιμοι, αλλά παραμένει ένα σκληρό πλήγμα. Θα χρειαστεί χρόνος για την ανοικοδόμηση της ομάδας. Δύσκολα να επαναλάβουμε την πορεία της περσινής σεζόν»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X