Λιβάι Γκαρσία: Εφτασε στην Αθήνα και υπογράφει στην ΑΕΚ!

Λιβάι Γκαρσία: Εφτασε στην Αθήνα και υπογράφει στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Πάτησε... Ελλάδα ο Λιβάι Γκαρσία για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία έφτασε πριν λίγο στην Αθήνα για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Η συμφωνία της Ενωσης και με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή έχει ανακοινωθεί από χθες στο Ισραήλ και απομένει ο διεθνής εξτρέμ να υπογράψει το συμβόλαιό του στα γραφεία του Αμαρουσίου. Ο Γκαρσία μπήκε τα ξημερώματα στο αεροπλάνο από Τελ Αβιβ και πέταξε για Βιέννη. Από εκεί έφτασε στην Αθήνα πριν λίγη ώρα και «τρέχει» για τα τελευταία διαδικαστικά.

Μετά την άφιξή του, πήρε τον δρόμο προς το ξενοδοχείου του ωστε να ξεκουραστεί από την πίεση των ημερών και το μακρύ ταξίδι. Θα αφήσει τα πράγματά του, θα τακτοποιηθεί όσο προλάβει και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι καθιερωμένες ιατρικές του εξετάσεις και μέσα στη μέρα εκτός απροόπτου θα πέσουν οι υπογραφές.

Θυμίζουμε πως η συμφωνία ΑΕΚ και Μπεϊτάρ ανέρχεται στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του 60% του παίκτη, ενώ ο ίδιος αναμένεται να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με αποδοχές 350.000 το χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X