Αντετοκούνμπο: Το «ESPN» αναλύει τα unfollows του Γιάννη στα social media

Αντετοκούνμπο: Το «ESPN» αναλύει τα unfollows του Γιάννη στα social media
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να «κλειστεί» στον εαυτό του στα social media, κάνοντας unfollows τους πάντες, εκτός από την οικογένειά του.

Αυτή η κίνηση προκάλεσε ερωτηματικά, την στιγμή που ο «Greek Freak» συζήτησε με τον συνιδιοκτήτη των Μπακς, Μαρκ Λάσρι, για το μέλλον του στην ομάδα και το ενδεχόμενο να φέρουν έναν σούπερ σταρ δίπλα του.

Το «ESPN» προσπάθησε να μπει στην ψυχοσύνθεση του MVP του ΝΒΑ και να εξηγήσει τους πιθανούς λόγους που προχώρησε στα unfollows.

Όπως εξήγησε η Τσινάι Ουγκούμικε, ο Αντετοκούνμπο πιθανώς δεν ήθελε να του αποσπάσει τίποτα άλλο την προσοχή, μετά από ένα απογοητευτικό φινάλε στη σεζόν, ενώ την ίδια στιγμή θέλει να επικεντρωθεί στο (πετυχημένο) μέλλον της ομάδας και τις κινήσεις της.

Από την άλλη, ο Μπράιαν Γουίνχορστ τόνισε πως ο Γιάννης «δεν είναι άνθρωπος που στέλνει μηνύματα μέσα από τα follows και unfollows» και θεωρεί πως η πιο κρίσιμη συνάντηση θα είναι αυτή, που η ομάδα του Μιλγουόκι θα του κάνει επέκταση συμβολαίου. Ακόμη, σημείωσε πως είναι καλό σημάδι το ότι έγινε συζήτηση μεταξύ Αντετοκούνμπο και συνιδιοκτήτη για την επόμενη σεζόν.

Επιπλέον, η Ρέιτσελ Νίκολς ανέφερε πως ο Μάικ Μπουντενχόλζερ θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας του Μιλγουόκι το 2020-21 και δεν τίθεται ενδεχόμενο αποχώρησής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X