Τσέλσι: Eγινε η 3η ομάδα με 2.000 πόντους στην Premier League

Τσέλσι: Eγινε η 3η ομάδα με 2.000 πόντους στην Premier League
Photo Credits: INTIME

Το καλό ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και οι τρεις βαθμοί μετά το 3-1 επί της Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλό ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και οι τρεις βαθμοί μετά το 3-1 επί της Μπράιτον, οδήγησαν την Τσέλσι σε μια αξιοσημείωτη επίδοση καθώς έγινε μόλις η 3η ομάδα από καταβολής της σύγχρονης μορφής της πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας που φτάνει στους 2.000 πόντους!

Οι «μπλε» με τα γκολ των Ζορζίνιο, Τζέιμς και Ζούμα έφτασαν στο τελικό 3-1 απέναντι στους «γλάρους» στην πρεμιέρα της νέας σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα, στο ντεμπούτο των Βέρνερ και Χάβερτς σε επίσημο παιχνίδι.

Η ομάδα τουΦρανκ Λάμπαρντ ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα και χαμόγελο και έγινε μόλις ο 3ος σύλλογος που πιάνει τους 2.000 πόντους σε συγκομιδή από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ! Πρώτη στο συγκεκριμένο κομμάτι λόγω και της κυριαρχίας στα χρόνια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχε 2.234 πόντους, αμέσως μετά έρχεται η Άρσεναλ με 2.014 πόντους και η Τσέλσι μόλις έφτασε στους 2.000.

Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Λίβερπουλ (1.951) και Τότεναμ (1.654).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X