Παγιέ: Νεϊμάρ, το... σκυλάκι που κλαίει! (ΦΩΤΟ)

Παγιέ: Νεϊμάρ, το... σκυλάκι που κλαίει! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Είναι γνωστό ότι ο Ντιμίτρι Παγιέ δεν έχει κανένα πρόβλημα να προκαλέσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φωτογραφία – μοντάζ όπου ο Νεϊμάρ εμφανίζεται σαν… σκυλάκι, ανέβασε ο Ντιμίτρι Παγέ για να χλευάσει την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη νίκη της Μαρσέιγ στο Παρίσι και το… ξύλο που τη σημάδεψε.

Είναι γνωστό ότι ο Ντιμίτρι Παγιέ δεν έχει κανένα πρόβλημα να προκαλέσει με μια δήλωση ή μια ανάρτησή του. Ο αρχηγός της Μαρσέιγ το επανέλαβε μετά το επεισοδιακό ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πως;

Ανεβάζοντας στο προφίλ του στο Instagram ένα φωτογραφικό μοντάζ που περιλαμβάνει παίκτες της Μαρσέιγ, μεταξύ των οποίων τον Άλβαρο, ο οποίος κρατάει στα χέρια του ένα… σκυλάκι με το πρόσωπο ενός κλαμμένου Νεϊμάρ, με τον οποίο και πιάστηκαν στα χέρια!

«Σε μια οργανωμένη μπάντα, δεν είναι η πρωτεύουσα, είναι η Μαρσέιγ…» έγραψε ο Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός, θέλοντας να επισημάνει ότι η Μαρσέιγ είναι το αφεντικό στην Ligue 1, παρά την δεκαετή κυριαρχία των Παριζιάνων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

En bande organisée C’est pas la capitale c’est Marseille bb

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Payet Dimitri (@payetdimitri27) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X