ΑΕΚ: Τελειώνει η μεταγραφή Λιβάι Γκαρσία!

ΑΕΚ: Τελειώνει η μεταγραφή Λιβάι Γκαρσία!
Photo Credits: INTIME

Στο τελικό στάδιο ανταλλαγής εγγράφων ΑΕΚ και Μπεϊτάρ για τον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία μετράει αντίστροφα για να έρθει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ.

Μετά το οριστικό deal, ανάμεσα σε Ενωση και Μπεϊτάρ και την επιλογή του 22χρονου εξτρέμ να φορέσει τα… κιτρινόμαυρα, έχουμε μπει στη τελική φάση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο ανταλλαγής εγγράφων και στη διευθέτηση των τελικών εκκρεμοτήτων της συμφωνίας.

Θυμίζουμε πως η συμφωνία ΑΕΚ και Μπεϊτάρ ανέρχεται στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του 60% του παίκτη, ενώ ο ίδιος αναμένεται να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με αποδοχές 350.000 το χρόνο.

«Θα δώσω τα πάντα για την ΑΕΚ!»

Ο Γκαρσία περιμένει πως και πως να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και να ταξιδέψει στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ. Μάλιστα, έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό για να έχει τα αποτελέσματα και να μπορέσει να μπει στο αεροπλάνο.

Ο ίδιος κάνοντας δηλώσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Ισραήλ, τόνισε πως θα δώσει τα πάντα για την ΑΕΚ, πως η επιλογή της Ενωσης ήταν η πιο σωστή, ενώ μεγάλο ρόλο στην απόφασή του, τόνισε πως έπαιξε η συνομιλία που είχε με τον Μάσιμο Καρέρα.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X