Η θέση της ΑΕΚ για Βέρντε

Η θέση της ΑΕΚ για Βέρντε
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ διαψεύδει πως υπάρχει συμφωνία με τη Σπέτσια για τον δανεισμό του Ντανιέλε Βέρντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ διαψεύδει τα ιταλικά σενάρια που θέλουν να έχει τελειώσει η υπόθεση μετακίνησης του Ντανιέλε Βέρντε στην Σπέτσια!

Διάφορα Μέσα της Ιταλίας και εσχάτως ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αναφέρουν ως τελειωμένη την υπόθεση του δανεισμού της Ενωσης στην ομάδα που ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά στην Serie A. Από την μεριά του Δικεφάλου, όμως κάτι τέτοιο διαψεύδεται.

Οπως τονίζουν πηγές της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, δεν υπάρχει καμία συμφωνία από την πλευρά της ΑΕΚ για τον δανεισμό του Ιταλού εξτρέμ στη Σπέτσια. Υπογραμμίζουν μάλιστα, πως μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση από την ομάδα της Serie A στα γραφεία του Αμαρουσίου για να εξεταστούν από την Ενωση οι όροι της συμφωνίας και να υπάρξει θετική ή αρνητική απάντηση.

Αντιθέτως, οι συζητήσεις με την πλευρά των Ιταλών για τον Βέρντε δεν διαψεύδεται καθώς υπάρχει στο τραπέζι το θέμα του δανεισμού του με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση δεν μπορεί να υπάρξει και συμφωνία, προς το παρόν τουλάχιστον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X