Λάμπαρντ: «Ο Πούλισιτς άξιζε να πάρει τη φανέλα με το νούμερο "10"» (VIDEO)

Λάμπαρντ: «Ο Πούλισιτς άξιζε να πάρει τη φανέλα με το νούμερο "10"» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γουίλιαν αποχώρησε από την Τσέλσι και το νούμερο «10» το πήρε ο Κρίστιαν Πούλισιτς. Ο προπονητής των «μπλε», Φρανκ Λάμπαρντ μίλησε γι’ αυτό.

Μετά από αίτηση του ίδιου, ο συγκεκριμένος αριθμός αναγράφεται πλέον στη φανέλα του και ο Φρανκ Λάμπαρντ, δήλωσε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό, τονίζοντας πως το αξίζει.

«Ήθελα να το έχει επειδή ένιωθα ότι το άξιζε και το ήθελε. Ήρθε την προηγούμενη χρονιά και ο Γουίλιαν ήταν αυτός που περίμενε να πάρει το 10 και νομίζω ότι το πήρε σωστά με την εμπειρία του.

Όταν έγινε διαθέσιμο σκέφτηκα ότι ο Κρίστιαν έδωσε την πρώτη του χρονιά περισσότερα απ’ όσα δικαιολογούσαν ότι θα πάρει τη φανέλα και ό,τι σημαίνει. Ξέρω ότι σημαίνει πολλά και θα υπάρχουν κάποιοι στη σειρά που θα προσπαθήσουν να πάρουν αυτή τη φανέλα αλλά ήμουν σίγουρος γι αυτόν και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X