Μπάρκας: «Δεν ασκώ πίεση στον εαυτό, παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος»

Μπάρκας: Το πρώτο πάτημα του στο γήπεδο της Σέλτικ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Βασίλης Μπάρκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι εδώ και λίγο καιρό μέλος της Σέλτικ.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ υποστήριξε σε συνέντευξη του πως στόχος του είναι να γίνεται καλύτερος σε κάθε παιχνίδι.

Ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Σέλτικ έχει καθιερωθεί κάτω από τα γκολποστ, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Ρος Κάουντι, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του, στη νίκη της ομάδας του με 5-0, για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, τα Μέσα της Σκωτίας τον αποθέωσαν, ανυπομονώντας κι άλλες ανάλογες εμφανίσεις από τον διεθνή πορτιέρε, στη συνέχεια.

Ο Μπάρκας μιλώντας στην «Sun», αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα, τους στόχους της ομάδας του αλλά και το πως βιώνει αυτό το νέο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγώ και οι συμπαίκτες μου αισθανόμαστε πολύ καλά και νιώθουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε όπου και αν παίζουμε, με κάθε αντίπαλο. Αυτή τη νοοτροπία θα πρέπει να έχει η Σέλτικ για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Περιμένουμε να πάρουμε πολλές νίκες και να καταφέρουμε να κατακτήσουμε γι’ ακόμη μία χρονιά το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι με την Ρος Κάουντι μου άρεσε πολύ. Δεν είχαμε παίξει μαζί για λίγο καιρό λόγω των διεθνών αγώνων, οπότε ήταν ωραίο το ότι ήμουν ξανά με τους νέους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε τον αγώνα.

Ενιωσα ωραία σε αυτό το ματς. Πάντα νιώθω ωραία όταν κάνω τη δουλειά μου και η δουλειά μου είναι να διατηρώ ανέπαφη την εστία. Ετσι, όταν το πετυχαίνω αυτό, αισθάνομαι καλά που βοηθάω την ομάδα μου», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Μπάρκας για να μιλήσει στη συνέχεια για τον τρόπο παιχνιδιού της Σέλτικ και τα νέο δεδομένα που πρέπει να συνηθίσει:

«Δεν ήταν τόσο εύκολο για μένα γιατί ερχόμουν από άλλη χώρα και το ποδόσφαιρο εδώ είναι διαφορετικό. Σε πολλούς αγώνες παίζουμε με βροχή, οπότε τα γήπεδα γλιστράνε και αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να συνηθίσω. Αυτά όμως έχω αρχίσει και τα μαθαίνω. Γι’ αυτό λέω ότι παιχνίδι με παιχνίδι μπορώ να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο γιατί θα συνηθίζω σε αυτές τις καταστάσεις.

Αρχίζω και νιώθω καλύτερα. Προσπάθησα να βρω αυτό που ήθελε ο προπονητής από μένα, όπως και αυτά που ζητούσαν οι συμπαίκτες μου. «Είμαστε όλοι διαφορετικοί άνθρωποι, η επικοινωνία μας όμως δεν είναι τόσο κακή. Σίγουρα, μετά τα παιχνίδια, μπορούμε να μιλήσουμε για το πως μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να γίνουμε καλύτεροι. Μερικοί παίκτες έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί στο παρελθόν αλλά αυτό δεν ισχύει γι’ όλους. Ηρθα εδώ και προσπαθώ να βρω τον δρόμο μου. Γι’ αυτό λέω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος.

Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί παίκτες και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί όταν έρχεσαι σε ένα μεγάλο κλαμπ, σου αρέσει να βλέπεις μεγάλους παίκτες με ταλέντο.  Ολοι εργάζονται τόσο σκληρά στις προπονήσεις καθημερινώς κι αυτό αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο στα ματς.

Δεν ασκώ πίεση στον εαυτό μου. Ήρθα από ένα μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα και ξέρω ότι η Σέλτικ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο, οπότε κάθε παιχνίδι θέλουμε να το κερδίσουμε. Μερικές φορές μπορεί να μην παίζουμε καλά, αλλά κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πρέπει να παίρνουμε τη νίκη. Προσωπικά προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να βάζω τα δυνατά μου. Υπάρχουν και αγώνες που δεν χρειάζεται να κάνω και πάρα πολλά αλλά αυτό οφείλεται στους πολύ καλούς αμυντικούς που έχω μπροστά μου και στους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X