Νικολαϊδης στο enwsi.gr: «Είμαστε πανέτοιμοι για την πρεμιέρα»

ΑΕΚ: Παρουσιάζει τις νέες εμφανίσεις της (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Παναγιώτης Νικολαϊδης με δηλώσεις του στο enwsi.gr έστειλε μήνυμα νίκης για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν απέναντι στον Ολυμπιακό την επόμενη Δευτέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια εβδομάδα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ξεκινάει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της καθώς υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Η «Ένωση» έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας της πως είναι πανέτοιμη για να ριχτεί στην «μάχη» και να αποδείξει και στο γήπεδο πως αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση των φετινών τίτλων.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαϊδης μίλησε στο enwsi.gr για τις εντυπώσεις του από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ αναφέρθηκε και στην απονομή του πρωταθλήματος από την οποία τους έλειψε πολύ ο κόσμος.
Αρχικά αναφερόμενος στην δουλειά που έγινε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας: «Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα. Ξεκινήσαμε αρκετά νωρίς και είχαμε τον χρόνο να προσαρμοστούμε και μετά την ξαφνική διακοπή. Παρότι όλοι μας συνεχίζαμε κανονικά το ατομικό πρόγραμμα το διάστημα της καραντίνας είναι τελείως διαφορετικό να είσαι στο γήπεδο με τους συμπαίκτες σου. Πιστεύω πως το διάστημα αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί θέτουμε τις βάσεις για τη συνέχεια και φανεί στη πορεία».
Στη συνέχεια σχολίασε και την απονομή του πρωταθλήματος η οποία δεν ήταν ακριβώς όπως την είχαν ονειρευτεί: «Ήταν κάτι που το περιμέναμε πολύ. Το αξίζαμε αυτό το πρωτάθλημα. Μας στενοχώρησε που δεν μπορέσαμε να το πανηγυρίσουμε όπως θα θέλαμε με τον κόσμο μας. Ήταν πραγματικά μισή η χαρά μας, με το άδειο γήπεδο».

«Να ζήσουν και οι νέοι την ατμόσφαιρα του κόσμου»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου από το γήπεδο: «Μας έχει λείψει πολύ ο κόσμος μας στο γήπεδο. Ήταν πάντα τόσο δίπλα μας, είχαμε στενή επαφή. Εύχομαι να το επιτρέψουν οι συνθήκες και να επιστρέψει και πάλι ο κόσμος στα γήπεδα πάντα με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Μας έχει λείψει η ατμόσφαιρα που δημιουργεί μέσα στο γήπεδο και επίσης θέλω να το ζήσουν αυτό και οι νέοι συμπαίκτες μας που ήρθαν φέτος και δεν το έχουν νιώσει ακόμα.
Όσο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό τόνισε πως η ΑΕΚ παίζει πάντα για τη νίκη: «Σε μια εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι και από αγωνιστικής αλλά και ψυχολογικής πλευράς. Ανυπομονούμε να παίξουμε χάντμπολ. Αντιμετωπίζουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο που είναι επίσης διεκδικητής του τίτλου. Εμείς όμως δεν ξεχωρίζουμε αντιπάλους. Θέλουμε να κερδίζουμε πάντα και αυτό θα κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Να ξεκινήσουμε με το …δεξί το πρωτάθλημα και ελπίζω πραγματικά να εξελιχθεί η χρονιά όπως πρέπει και να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος στο γήπεδο και τους τρεις στόχους μας. Φέτος μας έμεινε η γλυκόπικρη γεύση γιατί δεν μπορέσαμε να παλέψουμε για το Κύπελλο και το Τσάλεντζ Καπ.
Κλείνοντας να ευχηθώ υγεία σε όλους, στους συμπαίκτες μου και στους αθλητές όλων των ομάδων. Να γίνει ένα όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα αποτελέσει διαφήμιση για το άθλημα μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X