Λιβάι Γκαρσία: «Ο Μαρτίνς τον έκοψε» λένε στον ΟΣΦΠ, ενώ είχε επιλέξει ήδη ΑΕΚ!

Λιβάι Γκαρσία: «Ο Μαρτίνς τον έκοψε» λένε στον ΟΣΦΠ, ενώ είχε επιλέξει ήδη ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Τραγελαφικό επικοινωνιακό παιχνίδι από τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Οσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια», λέει ο θυμόσοφος λαός με την παραπάνω ρήση να συνοψίζει άψογα το επικοινωνιακό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία.

Οπως σας έχει ήδη ενημερώσει το enwsi.gr και έχουν επιβεβαιώσει Μέσα του Ισραήλ, ο 22χρονος άσος έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας παρότι δημοσιεύματα νωρίτερα έκαναν λόγο για προβάδισμα των Πειραιωτών στην υπόθεση. Ξαφνικά όλα άλλαξαν.

Ο επικοινωνιακός μηχανισμός των ερυθρόλευκων πλάσαρε τον παίκτη ως «μάγο» από το Τρίνινταντ που θα γεμίσει το κενό που άφησε ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ωστόσο, αφότου έγινε γνωστή η έντονη επιθυμία του Γκαρσία να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, η πλευρά των ερυθρολεύκων επιχείρησε να «πλασάρει» την επικοινωνιακή ήττα του Ολυμπιακού διαφορετικά. «Τον έκοψε ο Μαρτίνς», λένε στην ομάδα του Πειραιά που ηττήθηκε κατά κράτος από την ΑΕΚ στην συγκεκριμένη υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X