Επιβεβαίωση enwsi.gr από Ισραήλ: Στην ΑΕΚ ο Γκαρσία!

«Η ΑΕΚ θέλει να αγοράσει τον Γκαρσία από την Μπεϊτάρ»
Photo Credits: INTIME

Οι Ισραηλινοί επιβεβαιώνουν το enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα του Ισραήλ επιβεβαιώνουν το enwsi.gr για τον Λιβάι Γκαρσία!

Ρεπορτάζ του Walla, αναφέρει πως ο 22χρονος επέλεξε να υπογράψει στην ΑΕΚ και μάλιστα έχει υποβληθεί ήδη σε τεστ κορωνοϊού για να ταξιδέψει προς την Ελλάδα. Η υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε το βράδυ ή το αργότερο αύριο.

Αναλυτικά: «O Λιβάι Γκαρσία αποφάσισε να μετακομίσει στην ΑΕΚ. Η προσφορά της ομάδας από την Αθήνα είναι καλύτερη για τον παίκτη από αυτήν που του υπέβαλε Ολυμπιακός, στον οποίο δεν προορίζεται να είναι ο παίκτης – κλειδί και η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε (Κυριακή) ή αύριο. Ο Γκαρσία έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ covid19 στο Ισραήλ πριν από το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Η Betar Jerusalem αναμένεται να λάβει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων, εκτός από διάφορα μπόνους και ο Garcia θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με μισθό 500.000 ευρώ ανά σεζόν – υψηλότερο από το μισθό που προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Παρεμπιπτόντως, ο Ολυμπιακός προσπάθησε ακόμη να αποτρέψει την πώληση του παίκτη στον αντίπαλο που κέρδισε χθες το βράδυ στον τελικό του κυπέλλου και υπέβαλε μια αναβαθμισμένη προσφορά, αλλά ο ιδιοκτήτης Moshe Hogg έχει ήδη συμφωνήσει με την AΕK και αυτή είναι επίσης η επιλογή του παίκτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X