Γουέστ Μπρομ - Λέστερ 0-3: Πέρασε... αέρας

Γουέστ Μπρομ - Λέστερ 0-3: Πέρασε... αέρας
Photo Credits: INTIME

Εντυπωσιακή ήταν η Λέστερ στην πρεμιέρα της φετινής Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντυπωσιακή ήταν η Λέστερ στην πρεμιέρα της φετινής Premier League, με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να αποδεικνύει πως μόνο τυχαία δεν κατέλαβε πέρυσι την 5η θέση στη βαθμολογία καθώς επικράτησε άνετα με 3-0 στην έδρα της νεοφώτιστης Γουέστ Μπρομ του Σλάβεν Μπίλιτς.

Το σκορ για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς άνοιξε στο 56′ ο Τίμοθι Καστάν με κεφαλιά, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των αλεπούδων, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο αρχικανονιέρης τους, Τζέιμι Βάρντι.

Στο 74′ έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπάρτλεϊ ενώ δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε παράβαση του Ο’Σι πάνω στον Τζάστιν.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας επιτυχία για την Λέστερ στην Premier League μετά από την 1η Ιανουαρίου, με τον Βάρντι από την πλευρά του να έχει σκοράρει πλέον και στις πέντε εκτός έδρας εμφανίσεις του απέναντι στην Γουέστ Μπρομ στο πρωτάθλημα (ο έτερος παίκτης στην ιστορία της Premier League που έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας ματς απέναντι σε μία συγκεκριμένη ομάδα ήταν ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ απέναντι στην Νιούκαστλ, επίσης σε 5 ματς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X