Πήρε Αντονίτο ο Παναθηναϊκός

Πήρε Αντονίτο ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Ιβηρας δεξιός μπακ με πλούσια θητεία στην πατρίδα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός έκλεισε έναν ακόμη παίκτη. Πρόκειται για τον Ισπανό Αντονίτο από τη Βαγιαδολίδ. Ο 32χρονος Ισπανός είναι τελικά ο εκλεκτός του Τσάβι Ρόκα για τη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Ιβηρας δεξιός μπακ με πλούσια θητεία στην πατρίδα του έχει συμβόλαιο έως το 2021, το οποίο θα το λύσει για να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για τους «πράσινους». Ο Αντόνιο Χεσούς Ρεγκάλ Ανγκούλο όπως είναι το πλήρες όνομα του έρχεται για να αποτελέσει δίδυμο μαζί με τον Σάντσες στο δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού και να προσθέσει εμπειρία στο δεξί άκρο ενώ στη διάρκεια της θητείας του έχει αγωνιστεί και ως δεξί χαφ. Στην έως τώρα καριέρα του έχει παίξει μόνο στην Ισπανία, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αλμερία, Καρταγένα, Αλμπαθέτε, Κόρντομπα και φυσικά τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ από την οποία θα μείνει ελεύθερος για να παίξει στην ελληνική Σούπερ Λιγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X