ΑΕΚ: Νέα μεταγραφή ο Παύλος Βλατάκης (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Νέα μεταγραφή ο Παύλος Βλατάκης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη κίνηση από την ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μια ακόμη μεταγραφή για την ομάδα πόλο της ΑΕΚ που απέκτησε τον Παύλο Βλατάκη.
Ο 17χρονος περιφερειακός αποκτήθηκε και θα ενισχύσει την Ανδρική ομάδα πόλο και την ομάδα Νέων Ανδρών!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παύλου Βλατάκη. Ο 17χρονος (19/05/2003) περιφερειακός, ύψους 1,80 μ., αποκτήθηκε από την ΑΕΚ και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Νέων Ανδρών Πόλο, ενώ θα ενισχύσει και την Ανδρική ομάδα.

Ο Παύλος Βλατάκης ξεκίνησε το πόλο από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και στην Α1 Εθνική Ανδρών. Έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Μίνι Παίδων και 1 Πρωτάθλημα Παίδων.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Παύλος Βλατάκης δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Ήταν πάντα όνειρο για εμένα να εκπροσωπήσω την ομάδα που υποστηρίζω από μικρό παιδί. Ελπίζω μέσω των προπονήσεων και της σκληρής δουλειάς να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της τόσο σε επίπεδο ανδρών, όσο και σε επίπεδο νέων ανδρών. Τέλος, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να τους έχουμε δίπλα μας στην κερκίδα, αλλά και με τη στήριξή τους μέσω της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 και το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΛΟ 2020-21“.

Παύλο, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X