ΠΑΟΚ για Κροβίνοβιτς και Μπρένετ

ΠΑΟΚ για Κροβίνοβιτς και Μπρένετ
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μπρένετ και τον Κροβίνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ διέκοψε τις επαφές με τον Σαϊντί Γιάνκο, όμως συνεχίζει την αναζήτηση για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, με τον Γιόσουα Μπρένετ να είναι ψηλά στη λίστα του Όλαφ Ρέμπε, καθώς ο Αμπέλ Φερέιρα «φωνάζει» πως θέλει ενίσχυση η δεξιά πλευρά της ομάδας.

Ο 26χρονος Ολλανδός με καταγωγή από το Κουρασάο είναι ο ένας εκ των δύο περιπτώσεων που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αλλά είναι και μια δύσκολη υπόθεση, καθώς ο Μπρένετ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 με τη Χόφενχαϊμ. Η γερμανική ομάδα το καλοκαίρι του 2018 έβγαλε από τα ταμεία της 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την PSV Αϊντχόφεν.

Στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν δόθηκε δανεικός στη Φίτεσε, όπου μέτρησε 6 συμμετοχές, με τον ΠΑΟΚ να εξετάζει την περίπτωση δανεισμού του για ένα χρόνο, με συμφωνημένη ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του.

Στο μεταξύ, μόνο αν παραχωρηθεί ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει την περίπτωση του Κροάτη μεσοεπιθετικό της Μπενφίκα, Φιλίπ Κροβίνοβιτς, ο οποίος έχει προταθεί, όπως και στη Σαχτάρ, στους «ασπρόμαυρους». Να υπενθυμίσουμε ότι για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X