Η ΑΕΚ πρέπει να «χτιστεί» από την αρχή, χωρίς δικαιολογίες

Η ΑΕΚ πρέπει να «χτιστεί» από την αρχή, χωρίς δικαιολογίες
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για τη νέα αποτυχία που δείχνει κατάφατσα στην ΑΕΚ την αλήθεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να πω, ότι περίμενα τον τελικό για να βγάλω συμπεράσματα; Σαφώς και όχι. Σέβομαι και καταλαβαίνω διάφορα, αλλά στη δική μου σκέψη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο κάθε ένας από όσους βρίσκονται στην ΑΕΚ έχει κριθεί και νομίζω πως είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να σταθούν στις απαιτήσεις της ομάδας. Είναι τόσο απλό, αλλά και τόσο σύνθετο μαζί. Και ίσως όλο αυτό, που δύσκολα καταπίνεται και αντέχεται από τον καθένα, να βγει σε καλό. Προκειμένου να μην υπάρχουν δικαιολογίες.

Η ΑΕΚ φαινόταν εδώ και καιρό, έπειτα από την αρχική μεταγραφική κινητικότητα που αναπλήρωσε κενά που είχαν δημιουργηθεί, πως είχε ρίξει ρυθμούς. Επαιζε άμυνα, έψαχνε λύσεις μόνο όταν διαπίστωνε πως υπήρχαν καταστάσεις με παίκτες που θα αποχωρούσαν. Αλλά κατά τη γνώμη μου, όλο αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Η ΑΕΚ χρειάζεται ριζικές αλλαγές, επανασχεδιασμό και μια διαφορετική προσέγγιση. Μια νέα αγωνιστική νοοτροπία, αυτή που εμφάνιζε ως το καλοκαίρι του 2018.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε με την απώλεια του Κυπέλλου, είναι απόλυτα καταστροφική. Μια ομάδα που εξ αρχής έχασε τον προσανατολισμό της, στήθηκε στο πόδι και με θλιβερές επιλογές. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό και η ΑΕΚ το πλήρωσε σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, μέχρι και χθες. Μια ομάδα χωρίς προσωπικότητα, δίχως ουσία στο παιχνίδι της, από παίκτες που δεν μπορούν να ηγηθούν και να τραβήξουν το καράβι.

Δεν είναι τώρα στιγμή για να πέσουν αναθέματα. Η ΑΕΚ έχει διοίκηση και σχεδιασμό που μπορεί να κρίνει. Απλά δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρχουν άλλες αμφιβολίες. Ελεγα τις μέρες που προηγήθηκαν του τελικού, πως τα πάντα θα κρίνονταν από το πάθος και τη θέληση για τη νίκη. Όταν βλέπεις πως απέναντι στους παίκτες της ΑΕΚ ξεχειλίζουν από πάθος και διάθεση ο Τοροσίδης και ο Βαλμπουενά, δεν μπορείς να κάνεις περαιτέρω κουβέντα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα. Δεν είχαν τη θέληση, τη λάμψη στα μάτια που ξεχωρίζει τους νικητές. Δεν φάνηκε να παίζουν αυτό το παιχνίδι, αντιλαμβανόμενοι τη σημασία του. Και πλέον, κουβαλούν πάνω τους το βάρος του τέταρτου χαμένου τελικού στη σειρά. Απίστευτα πράγματα, που δεν μπορεί να χωρέσει η κοινή λογική. Αλλά η ΑΕΚ τα έκανε όλα πράξη στη διάρκεια αυτών των χρόνων και ειδικά των τελευταίων μηνών.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X