Ο Ρίβερς πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του ΛεΜπρόν και παραλίγο να δημιουργηθεί τσαμπουκάς (VIDEO)

Ο Ρίβερς πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του ΛεΜπρόν και παραλίγο να δημιουργηθεί τσαμπουκάς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Λίγο έλειψε να ανάψουν τα αίματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραλίγο να δημιουργηθεί τσαμπουκάς στο Game 5 με των Ρόκετς με τους Λέικερς, όταν και ο Οστιν Ρίβερς πέταξε κατά λάθος την μπάλα στο κεφάλι του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Το Game 5 των Ροκετς με τους Λέικερς (νίκη των δεύτερων με 119-96) είχε λίγη ένταση – με αποκορύφωμα τον τσακωμό του Γουέστμπρουκ με τον αδελφό του Ραζόν Ρόντο – ωστόσο ήταν μία ανύποπτη φάση που παρά λίγο να τινάξει τον αγώνα στον αέρα με πρωταγωνιστές τους Όστιν Ρίβερς και ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο γκαρντ των Ροκετς βρέθηκε σε δύο συνεχόμενες φάσεις να μαρκάρει τον ΛεΜπρόν, υποπίπτοντας σε ισάριθμα φάουλ. Στο δεύτερο φάουλ που χρεώθηκε ωστόσο εκνευρίστηκε και έριξε σφαλιάρα στην μπάλα, η οποία όμως βρήκε στο κεφάλι τον Τζέιμς!

Όπως είναι λογικό, ο σταρ των Λέικερς γύρισε άμεσα προς το μέρος του αντιπάλου του για να ζητήσει τον λόγο, ωστόσο ο Ρίβερς φρόντισε να απολογηθεί αμέσως λέγοντας πως τον χτύπησε κατά λάθος και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Δείτε το VIDEO:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X