Σταύρος Καζαντζόγλου: «Η ΑΕΚ χρειάζεται ριζικές αλλαγές» (VIDEO)

Σταύρος Καζαντζόγλου: «Η ΑΕΚ χρειάζεται ριζικές αλλαγές» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Σταύρου Καζαντζόγλου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό με 1-0.

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου αναλύει την περσινή χρονιά η οποία ξεκίνησε με τις τραγικές επιλογές στον σχεδιασμό και ολοκληρώθηκε με έναν ακόμα χαμένο τελικό. Η ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών, περιμέναμε να δούμε πάθος από τους παίκτες και μια ομάδα που θα ήταν στρωμένη αγωνιστικά και θα περίμεναν να χτυπήσουν κάθε αδυναμία του Ολυμπιακού.

Αντ’ αυτού είδαμε μια ομάδα που είχε ανούσια κατοχή και τους περισσότερους πρωτοκλασάτους παίκτες να είναι εκτός παιχνιδιού. Αν υπάρχει κάτι καλό είναι ότι μια τέτοια ήττα σε φέρνει κατάφατσα με την πραγματικότητα και την αλήθεια, η Ενωση σε πολλές περιπτώσεις έχει προσπαθήσει να κρύψει προβλήματα κάτω από το χαλάκι.

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου στο σημερινό σχόλιο της ημέρας υποστηρίζει πως η ΑΕΚ χρειάζεται ριζικές αλλαγές για να ξανά γίνει η ομάδα που όλοι θέλουμε.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του διευθυντή του ENWSI.GR Σταύρου Καζαντζόγλου:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X