Βαλμπουενά: «Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα - Καταφέραμε και κερδίσαμε έναν τελικό»

Βαλμπουενά: «Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα - Καταφέραμε και κερδίσαμε έναν τελικό»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ματιε΄Βαλμπουενά μετά το τέλος του τελικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, μίλησε μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV: 

«Είναι εκπληκτικά τα συναισθήματά μου, είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ολυμπιακό, είναι κάτι που αξίζαμε, ολοκληρώνουμε μια πολύ καλή χρονιά που έχουμε κάνει. Παίξαμε επιτέλους τον τελικό, τα καταφέραμε, τον κερδίσαμε, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια χρονιά δύσκολη, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο σήμερα, η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το καταφέραμε αυτό για τους φιλάθλους μας, είναι κρίμα που δεν είναι εδώ να το γιορτάσουμε μαζί τους, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος».

Για την σεζόν που ξεκινά: «Θα προσπαθούμε πάντα για το κάτι περισσότερο. Ξέρουμε ό,τι δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε πολύ, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολλές ικανότητες και δυνατότητες, δουλεύουμε πάρα πολύ και πάντα θα προσπαθούμε για το κάτι παραπάνω».

Για το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ελ Αραμπί: «Συνήθως εκτελώ εγώ τα πέναλτι, σήμερα ήθελε να το κάνει ο Γιουσέφ, του το έδωσα, σημασία δεν έχει ποιος εκτελεί ένα πέναλτι, σημασία έχει ό,τι κερδίσαμε και μένω σε αυτό».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X