ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Οι λεπτομέρειες... πληγώνουν την Ενωση»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στον τελικό του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται πίσω στο σκορ από το τέρμα του Ραντζέλοβιτς στο 10ο λεπτό.

Η Ενωση είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές στατικές φάσεις που είχε, πληρώνοντας παράλληλα και τα πολλά αμυντικά κενά.

Διαβάστε το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Τάσος Καπετανάκος: Είναι η επιθετική εκδοχή της ΑΕΚ που είδαμε στα τελευταία ντέρμπι. Αλλά με σοβαρά ανασταλτικά προβλήματα. Ο Λιβάγια πουλάει εύκολα μπάλες, ο Λόπες συνήθως είναι εκτός θέσης και ο Σβάρνας δεν ήταν εκεί που έπρεπε στην φάση, έτσι έγινε το 0-1. Ο Ολυμπιακός απείλησε και άλλες φορές και δείχνει την αμυντική γύμνια της ΑΕΚ που γυρίζει συνεχώς την μπάλα στον Τσιντώτα από ανασφάλεια. Παράλληλα, χαφ και επιθετικοί δεν είναι σε καλή μέρα. Η ΑΕΚ πλησιάζει πολλές φορές στο αντίπαλο μισό, αλλά σπαταλά χρόνο και καλές φάσεις σημαδεύοντας τον Τζολάκη. Πρέπει να ξυπνήσει με κάποιο τρόπο και δεν βλέπω τον πάγκο να μπορεί να βοηθήσει… Ο Καρέρα την εμφάνισε αμυντικά ανέτοιμη.

Πάνος Λούπος: Τα δύο μεγάλα «όπλα» της ΑΕΚ είναι μέχρι στιγμής και οι μοιραίοι της παίκτες. Πρώτα ο Ολιβέιρα, που στο 7’ καθυστέρησε (σε φάση πάντως που έπεσε πάνω του ο Μπουχαλάκης και τον έριξε) και στο 8’ δεν ήταν τόσο δυναμικός, όσο θα έπρεπε ώστε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να προλάβει ο Μπα και να σώσει τον ΟΣΦΠ από το 1-0. Και στα… καπάκια, ο Λιβάγια, που από δικό του λάθος στο 9’, ξεκινάει η φάση του γκολ του Ραντζέλοβιτς, σε φάση που έχουν αργές αντιδράσεις και ο Λόπες και ο Σβάρνας. Κάνει εύκολα λάθη πάντως η ΑΕΚ, που φανερώνει περισσότερο άγχος και λιγότερη ψυχραιμία, αν εξαιρέσεις τον Μάνταλο, που είναι ο κορυφαίος της παίκτης. Και οι δύο ομάδες, έχουν προβληματικές άμυνες, αλλά η «Ένωση» δεν το έχει εκμεταλλευτεί εν αντιθέσει με τον Ραντζέλοβιτς, που έκανε αυτό που έπρεπε για την ομάδα του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η εικόνα της ΑΕΚ προβληματίζει. Είναι πολλά τα αβίαστα λάθη και υπάρχουν πολλά κενά στο αμυντικό τρανζίσιον. Η κατοχή της μπάλας που έχει είναι ανούσια, αφού λείπει η καλή τελική πάσα στο τελευταίο τρίτο. Το ότι έχει καταφέρει να κερδίσει τόσα πολλές στατικές φάσες και να μην εκμεταλλευτεί καμία επίσης δεν είναι ενθαρρυντικό. Το γκολ ξεκινάει από λάθος του Λιβάια που εξέθεσε και τον Λόπες.

Τάσος Τσατάλης: Δεν χρειάστηκε να κάνει σχεδόν τίποτα ο ΟΣΦΠ για να είναι μπροστά. Εκμεταλλεύθηκε το δώρο, παραλίγο με το δεύτερο δώρο να είχε καθαρίσει κιόλας. Η ΑΕΚ δεν είναι ικανή να κάνει το ίδιο με τα πολλά που της δίνει ως τώρα το ματς κι αυτό κάνει ως τώρα την διαφορά.

Σταύρος Καζαντζόγλου: Σε ματς που κρίνονται στις λεπτομέρειες, μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά. Οι τρεις συνεχόμενες λάθος πάσες του Λιβάγια, η ολιγωρία του Ολιβέιρα σε τελικές φάσεις, η αδυναμία να εκμεταλλευθεί η ΑΕΚ ένα από τα πολλά στημένα που κέρδισε. Ο Ολυμπιακός έχει χώρους και μπορεί να κάνει τη ζημιά, αλλά εκτιμώ πως το ματς δεν έχει τελειώσει.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X