Ζήσης: «Αποκλείεται να παίξω σε άλλη ομάδα...»

Ζήσης: «Αποκλείεται να παίξω σε άλλη ομάδα...»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ για την προετοιμασία και το μέλλον του

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ3, αναφορικά με την προετοιμασία ο αρχηγός της ΑΕΚ τόνισε: «Είναι μια πολύ διαφορετική προετοιμασία για μας. Πολύ σύντομα έχουμε έναν πολύ μεγάλο στόχο μπροστά μας, λόγω της ιδιαιτερότητας του Final 8 του Basketball Champions League, που θα γίνει στην Αθήνα, αλλά και του ελληνικού Super Cup. Κυρίως όμως, εξαιτίας του Final 8.

Είναι πολύ καλό που έχουμε στην ομάδα πολλά παιδιά που παρέμειναν από την περυσινή ομάδα, καθώς και τον ίδιο προπονητή, οπότε αυτό βοηθάει στο να βρεθούμε πιο γρήγορα στο γήπεδο και να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του κόουτς και γενικά να κάνουμε γρήγορα πράγματα, τα οποία κάναμε και πέρυσι. Απλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τα θυμηθούμε ξανά και να τα δουλέψουμε στις προπονήσεις. Τα νέα παιδιά είναι πολύ έμπειρα κι έχουν τέτοιες εικόνες που είναι εύκολο γι’ αυτούς να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι πως το Basketball Champions League είναι ένας τίτλος που δεν έχω κατακτήσει. Για να μιλήσουμε πάντως για το αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύω πως δεν θα δούμε ομάδες, που θα είναι παρουσιαστούν 100% έτοιμες, λόγω της απραξίας τόσων μηνών, αλλά κι επειδή είναι ένα τουρνουά τόσο σημαντικό, πολύ νωρίς στη σεζόν. Υπάρχουν ομάδες που είναι πολύ ποιοτικές και οι περισσότερες απ’ αυτές στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Έχουν κρατήσει τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο κορμό. Δεν παύουν όμως να είναι νοκ άουτ αγώνες. Εμείς θα παίξουμε στην έδρα μας. Ακόμη βέβαια περιμένουμε να δούμε αν θα επιτραπεί η παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Αυτές είναι αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν από τους ειδικούς. Ελπίζουμε να δώσουμε σε πρώτη φάση τον καλύτερο μας εαυτό στην προετοιμασία, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι στο τουρνουά».

Όσο για το μέλλον του: «Να παίξω σε άλλη ομάδα αποκλείεται! Οπότε κοιτάζω μόνο την φετινή χρονιά. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα, γιατί διαθέτουμε ομάδα με μεγάλη εμπειρία και σ’ αυτό δίνω την προσοχή μου».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X