Formula 1: Pole position για τον Λουίς Χάμιλτον στο Μουτζέλο (ΦΩΤΟ)

Formula 1: Απίθανη νίκη Χάμιλτον με χιτσκοκικό φινάλε - Ετρεξε έναν γύρο με σκασμένο λάστιχο

Μια ακόμα pole για τον Βρετανό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμα pole position για τον Λουίς Χάμιλτον και ένα ακόμα «1-2» για τη Mercedes.

Έχει καταντήσει αστείο, κάθε βδομάδα, κάθε Σάββατο ο Λιούις Χάμιλτον είναι στην pole. Έτσι και στο Μουτζέλο, μετά την Μόντσα με οπαδούς της Ferrari στην πίστα (για πρώτη φορά μετά τον κορωνοϊό), ο Βρετανός στο 1000 αγώνα της Scuderia τους έκανε πλάκα και έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στις πρώτες κατατακτήριες στην ιστορική πίστα.

Πίσω από τον Χάμιλτον ήταν ο Μπότας μόλις 59 χιλιοστά του δευτερολέπτου, χωρίς να προλάβει να κάνει έναν τελευταίο γύρο, ενώ τρίτος ξανά ήταν ο Φερστάπεν που συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα για τον αυριανό αγώνα μπροστά από τον team mate του Άλμπον.

Στο 1000 grand prix για την Ferrari, ο Λεκλέρκ ήταν αγωνιστική όαση για την ομάδα του καθώς πήρε την 5η θέση αλλά ήταν 1.1 δευτερόλεπτο πίσω από τον pole man, δηλαδή άλλη μια τραγωδία για την ομάδα του Μπινότο με τον Φέτελ να είναι στην 14η θέση (1.7” από τον Χαμ).

Την δεκάδα για τον αυριανό πρώτο αγώνα στο Μουτζέλο έκλεισαν οι δύο Force India (Πέρεζ, Στρολ) οι Ρικιάρντο, Σάινθ και ο Οκόν που έκανε λάθος και δεν έκανε τελευταίο γύρο. Ο Λάντο Νόρις μετά από πολύ καιρό δεν πέρασε στο Q3 και θα ξεκινήσει 11ος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X