Προβοκάτσια Τσαβούσολγου: Εμφάνισε τη σημαία της ΕΕ σε ημισέληνο μέσα στο ευρωκοινοβούλιο (VIDEO)

Προβοκάτσια Τσαβούσολγου: Εμφάνισε τη σημαία της ΕΕ σε ημισέληνο μέσα στο ευρωκοινοβούλιο (VIDEO)

Μια ακόμα προκλητική ενέργεια από την Αγκυρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προχώρησε σε προβοκάτσια μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, καθώς εμβάνισε τη σημαία της ΕΕ σε ημισέληνο.

Σάλο έχει προκαλέσει η κίνηση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά τη συζήτηση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων. Ο Τσαβούσογλου μιλούσε με τηλεδιάσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, από τη Σενεγάλη, και η πρώτη ένταση στην κουβέντα παρουσιάστηκε, όταν ο Γερμανός Πράσινος ευρωβουλευτής, Ράινχαρντ Μπουτικόφερ, ζήτησε να μην παρουσιάζεται το γραφιστικό του στις οθόνες της αίθουσας. Ήταν μια σημαία τουρκική «αναμεμειγμένη» με μια ευρωπαϊκή και ουσιαστικά η σημαία της Ευρώπης παρουσιαζόταν ως ημισέληνος.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ισχυρίστηκε πως «αυτή είναι η σημαία μας για τις ευρωτουρκικές σχέσεις». Φυσικά, αυτός ο ισχυρισμός του δεν έπεισε τους συμμετέχοντες στη συζήτηση. Ετσι, μετά τις αντιδράσεις η εικόνα αποσύρθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X