Λιβάι Γκαρσία: «Κλειδί» η προκαταβολή, έτοιμη για την τελική κίνηση η ΑΕΚ

Λιβάι Γκαρσία: «Κλειδί» η προκαταβολή, έτοιμη για την τελική κίνηση η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι προσφέρει η ΑΕΚ για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ο παίκτης που στην ΑΕΚ θεωρούν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο 23χρονος εξτρέμ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ αρέσει πάρα πολύ στους ανθρώπους της Ενωσης που έχουν φτάσει το ενδιαφέρον τους σε υψηλά επίπεδα. Τόσο υψηλά που δεν είχαμε συνηθίσει με βάση την πολιτική της Ενωσης στα μεταγραφικά. Για αυτό και προσφέρει ένα σημαντικό ποσό για τα δεδομένα της.

Η τελευταία πρόταση της Ενωσης προς την ομάδα του Ισραήλ είναι στα 2 εκατ.ευρώ για το 60%, αλλά υπάρχει πρόθεση να ανέβει καθώς διαπιστώθηκε απόσταση με την Μπεϊτάρ, ενώ στο… κόλπο ξαναμπήκε ο Ολυμπιακός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ θα πάει στα 2,2 εκατ.ευρώ για το 60% του Λιβάι Γκαρσία, με προκαταβολή 700.000 ευρώ και εν συνεχεία 3 δόσεις των 500.000 ευρώ. Μάλιστα, η πρόταση περιλαμβάνει και μπόνους επίτευξης στόχων για κατάκτηση τίτλων και συμμετοχή στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το ποσό.

Η ΑΕΚ «κέρδισε» τον Λιβάι Γκαρσία

Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να έχει τον ποδοσφαιριστή μαζί της. Διότι τον έχει κερδίσει με το σχέδιο της και το ποδοσφαιρικό project που του έχει παρουσιάσει, ενώ έχει συμφωνήσει και με τους μάνατζερ του. Η ελληνική ομάδα προσφέρει 5ετές συμβόλαιο με 350.000 ευρώ ετησίως. Πρόταση που ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του.

Μάλιστα, τόσο ο Ιλια Ιβιτς, όσο και ο Μάσιμο Καρέρα επικοινώνησαν με τον ποδοσφαιριστή και του ανέλυσαν τι θέλουν από αυτόν και ποιό είναι το σχέδιο αξιοποίησης του. Το ενδιαφέρον για τον 23χρονο υφίσταται, αλλά… φρέναρε τις εξελίξεις ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Πιθανότατα ελέω τελικού, αλλά μοιάζει πολύ πιθανό πια να επιστρέψει η ΑΕΚ με νέα πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ δεν έχει κάνει ακόμη την τελική κίνηση της για τον Λιβάι Γκαρσία, παρά την εμπλοκή του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X