ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο! (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο! (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Επιτέλους απόψε ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Η ώρα του τελικού έφτασε για την ΑΕΚ απόψε στον Βόλο!

Αφού πέρασε από… 40 κύματα, ο πολύπαθος τελικός Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην Ενωση και τον Ολυμπιακό, θα διεξαχθεί απόψε (21:00, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Ο Δικέφαλος σήμερα, πρέπει να κάνει το χρέος του και στον πέμπτο διαδοχικό τελικό που παίρνει μέρος και μετά από τρεις χαμένους, πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα επιθυμεί να κλείσει την προηγούμενη σεζόν και συνάμα να ανοίξει τη νέα, με μια κατάκτηση Κυπέλλου, που θέλουν πολλοί στην Ενωση. Αλλωστε, άπαντες είναι διψασμένοι για την κούπα, αλλά και πεισμωμένοι να αντιδράσουν μετά από τρεις σερί χαμένους τελικούς. Ετσι, ο δρόμος σήμερα είναι ένας. Νίκη και μόνο νίκη.

Και πρώτος τον δείχνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την παρουσία του στο Βόλο, παρότι δεν μπορεί να βρίσκεται λόγω τιμωρίας στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού

Το πλάνο της ΑΕΚ για τον τελικό

Ενα ακόμα θέμα που έγινε… σηριαλ τις προηγούμενες ημέρες -κυρίως λόγω της ανεύθυνης συμπεριφοράς του Ολυμπιακού- ήταν το αν ο τελικός θα γίνει με τα νέα ή τα παλιά ρόστερ καθώς η εντολή της FIFA ίσχυε μέχρι τις 31 Αυγούστου. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ωστόσο έδωσε τη λύση μετά από ερώτηση της ΕΠΟ και ο τελικός της 12ης Σεπτεμβρίου λαμβάνει χώρα με τα ρόστερ της σεζόν 2019-20 γιατί θεωρείται παιχνίδι της προηγούμενης σεζόν.

Ετσι, τα χέρια του Μάσιμο Καρέρα είναι… δεμένα και τα δεδομένα συγκεκριμένα αναφορικά με τις επιλογές στην ενδεκάδα. Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Παναγιώτης Τσιντώτας που πήρε τα γάντια βασικού από τον Βασίλη Μπάρκα που πωλήθηκε στην Σέλτικ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο διεθνής Μιχάλης Μπακάκης και στα αριστερά ο Ελντερ Λόπες. Στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση Ντμίτρο Τσικγρίνσκι και Στράτος Σβάρνας.

Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τον Αντρέ Σιμόες σε θέση κόφτη και τους Νέναντ Κρίστιτσιτς, Πέτρο Μάνταλο σε θέση εσωτερικών χαφ. Τέλος, η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Μάρκο Λιβάγια στα αριστερά, Ντάνι Βέρντε στα δεξιά και Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν οι: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Παουλίνιο, Σταμούλης, Μιτάι, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Χριστόπουλο.

Το πλάνο του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε ένα ακόμα επικοινωνιακό… παιχνιδάκι πήρε μαζί του στην αποστολή και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αν και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Πορτογάλος να επιλέξει το 4-2-3-1 για τον Ολυμπιακό. Στα δύο άκρα άμυνας θα είναι οι Μπρούνο και Τοροσίδης, μπακ οι Σισέ και Μπα (θέση διεκδικούσε και ο Σεμέδο πάντως), τα δύο χαφ οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, επιτελικός ο Φορτούνης, άκρα με Βαλμπουενά και Μασούρα και φορ ο Ελ Αραμπί. Για το τέρμα προορίζεται ο Τζολάκης.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Αλέν, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βρουσάι, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν.

Υπέρ της ΑΕΚ η προϊστορία

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ αναμετρώνται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για 8η φορά στην ιστορία τους απόψε και διεκδικούν το τρόπαιο. Τις προηγούμενες επτά φορές η ΑΕΚ πανηγύρισε τέσσερις κατακτήσεις (σε έναν από τους τελικούς δεν κατέβηκε ποτέ ο Ολυμπιακός), ενώ οι Πειραιώτες μετρούν τρεις κατακτήσεις.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ο άρχοντας του τελικού Κυπέλλου είναι ο Ολλανδός ελίτ διαιτητής Μπιέρν Κάιπερς. Ο Κάιπερς πήρε τελικά τη θέση του Μπριχ, ο οποίος είχε οριστεί για τις 30 Αυγούστου.

Βοηθοί του Ολλανδού θα είναι οι Σάντερ φαν Ρέκελ και Έρβιν Γιαν Ζόσεφ Ζέινστρα. Τέταρτος έχει οριστεί ο Ρομπ Ντίπερινκ ενώ διαιτητής του VAR θα είναι ο Πάουλους φαν Μπέκελ. Τέλος AVAR ορίστηκε η Χρυσούλα Κουρομπύλια.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE την αναμέτρηση από τον Βόλο αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά το ματς με παρουσία επτά δημοσιογράφων της στο Πανθεσσαλικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X