Επιστρέφει στη δράση η ξιφασκία της ΑΕΚ με το Πανελλήνιο παμπαίδων

Επιστρέφει στη δράση η ξιφασκία της ΑΕΚ με το Πανελλήνιο παμπαίδων
Photo Credits: INTIME

Ανοίγει η σεζόν για τους ξιφομάχους της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από πολύμηνη απουσία από την αγωνιστική δράση, λόγω πανδημίας, το τμήμα Ξιφασκίας  της ΑΕΚ είναι έτοιμο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων, που θα διεξαχθεί το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Μία νέα φουρνιά αθλητών είναι έτοιμη να… ριχτεί στη «μάχη» και να ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα πρωταθλητισμού, έχοντας μπροστά της τα παραδείγματα των περασμένων πρωταθληματικών αθλητών του “Δικεφάλου”.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Θωμά Καραγκιοζόπουλο, Χρήστο Μπούρβανη, Αντώνη Μπούρβανη, Γιάννη Σκυριάνογλου, Θανάση Αναγνώστου, Γιάννη Κοσμίδη, Πηνελόπη Γραμματικοπούλου, Κατερίνα Πετράκη, Μαριάννα Ευστρατίου.

Το Σάββατο θα διεξαχθούν τα ατομικά αγωνίσματα, ενώ την Κυριακή ακολουθούν τα ομαδικά. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην ομοσπονδιακή αίθουσα του ΟΑΚΑ, ενώ λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων απαγορεύεται η είσοδος στο κοινό.

Φυσικά μαζί με τα “αετόπουλα” θα βρίσκεται ο προπονητής της ΑΕΚ, Θανάσης Δελενίκας, ο οποίος δήλωσε στο aek.gr: “Ξεκινάμε επιτέλους την αγωνιστική δράση, μετά από πολλούς μήνες. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς, καθώς θα συμμετάσχουμε με θεωρητικά πιο άπειρους αθλητές και αθλήτριες. Μία νέα γενιά που έχει όλα τα φόντα στο μέλλον να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινάμε επομένως μία μεγάλη πορεία με στόχο φυσικά την κορυφή, με διοργανώσεις σαν την προσεχή να είναι οι καλύτερες δυνατές για τη συλλογή πολύτιμων εμπειριών“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X