Λιβάι Γκαρσία: 2,2 εκατ. η τελική πρόταση της ΑΕΚ,πενταετής συμφωνία με τον παίκτη!

Λιβάι Γκαρσία: 2,2 εκατ. η τελική πρόταση της ΑΕΚ,πενταετής συμφωνία με τον παίκτη!
Photo Credits: INTIME

Τα δίνει όλα η ΑΕΚ για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr η οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ δεν είναι μεγάλη και μέσα στην ημέρα η Ενωση θα κάνει την τελική της πρόταση που θα φτάσει στα 2,2 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη, συν σημαντικά μπόνους.

Η εκτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι πως με αυτή την πρόταση θα πείσουν την Μπεϊτάρ, προκειμένου να πουν το «ναι» και να κλείσει η μετακίνηση του 22χρονου εξτρέμ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να κλείσει τη συμφωνία, καθώς «ψήθηκε» πολύ από τον Ίλια Ίβιτς για τις δυνατότητες, τις προοπτικές αλλά και τη μεταπωλητική αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Τόσο ο παίκτης, όσο και οι ίδιοι οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή πιέζουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς θεωρούν πως είναι μια ευκαιρία για τον νεαρό εξτρέμ. Και η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ προσφέρει τούτη την στιγμή την καλύτερη προοπτική στον ποδοσφαιριστή.

Αυτό θα είναι το deal με τον Γκαρσία

Ο Γκαρσία θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο, με 350.000 ευρώ απολαβές κατά μέσο όρο ετησίως και θα υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων.

Θυμίζουμε πως η Μπεϊτάρ έχει το 50% των δικαιωμάτων του Λιβάι Γκαρσία, με το άλλο 50% να το έχουν οι μάνατζερ του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μάνατζερ είναι θετικοί στο να πάρουν κάποια λιγότερα χρήματα από την συμφωνία ΑΕΚ-Μπεϊτάρ, ώστε τα χρήματα αυτά να πάνε στα ταμεία της ομάδας του Ισραήλ και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή άμεσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X