Την ώρα που ο κορωνοϊός φουντώνει στην Ευρώπη η Σουηδία κάνει τη μεγάλη έκπληξη…

Την ώρα που ο κορωνοϊός φουντώνει στην Ευρώπη η Σουηδία κάνει τη μεγάλη έκπληξη…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τα μέσα Μαρτίου όταν και όλος ο πλανήτης μπήκε σε ένα πρωτόγνωρο καθεστώς καραντίνας, ειδικοί και μη σε όλο τον κόσμο προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είναι αυτό που επιχειρεί να κάνει η Σουηδία.

Ειδικά στην Ευρώπη που ανήκουμε όλοι σε μια μεγάλη ομπρέλα της Ε.Ε., ήταν σοκαριστικά ακατανόητη η στρατηγική της Σουηδίας. Και δεν είναι να πεις ότι γενικά η Σκανδιναβία διαφοροποιήθηκε, όπως σε άλλες περιπτώσεις.

Η Σουηδία είχε άλλη προσέγγιση από τη Νορβηγία, άλλη από τη Δανία, άλλη από τη Φινλανδία. Μάλιστα, οι δύο γειτόνισσες της δεν δίστασαν να αυστηροποιήσουν τη στάση τους προς τους Σουηδούς που θα εισέρχονταν σε Νορβηγία και Φινλανδία.

Ίσως να μην έρθει ποτέ ξεκάθαρη απάντηση για το αν τελικά η Σουηδία γνώριζε διά των υπευθύνων επιστημόνων της κάτι περισσότερο από τις υπόλοιπες χώρες, όμως δεν μπορούμε παρά να δίνουμε βάση στα σημεία των καιρών και να ερμηνεύουμε τους αριθμούς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X