Αγγελόπουλος: «Καμπίνες απολύμανσης στο Final 8, υπάρχει ρατσιστική διάθεση προς τον φίλαθλο»

Αγγελόπουλος: «Καμπίνες απολύμανσης στο Final 8, υπάρχει ρατσιστική διάθεση προς τον φίλαθλο»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε για το μεγάλο ραντεβού του BCL

Οι μέρες για το Final 8 του BCL πλησιάζουν και οι εργασίες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι πυρετώδεις. Οι άνθρωποι της Ένωσης, σε συνεργασία με την διοργανώτρια αρχή φροντίζουν καθημερινά ώστε να είναι όλα στην εντέλεια ενόψει του μεγάλου ραντεβού του ερχόμενου Οκτώβρη.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει πάρει… προσωπικά την υπόθεση οργάνωση του Final 8 και σε συνδυασμό με τα στελέχη της ΚΑΕ ρυθμίζουν κάθε λεπτομέρεια. Σε δηλώσεις του τόνισε πως οι φίλαθλοι αντιμετωπίζονται με… ελαφρώς ρατσιστική διάθεση, καθώς δεν τους δίνεται η δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες, ενώ αποκάλυψε πως η ΑΕΚ έχει μεριμνήσει για καμπίνες απολύμανσης στο ΟΑΚΑ.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στη διοργάνωση. Υπάρχει μια ελαφρώς ρατσιστική διάθεση προς τον κόσμο. Μπορεί να πάει παντού, δηλαδή σε καφετέριες και σε άλλους αντίστοιχους χώρους, αλλά όχι στο γήπεδο. Εμείς έχουμε φροντίσει να έχουμε καμπίνες απολύμανσης στο Final-8»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X