Τσάλμερς: Εφτασε στη Θεσσαλονίκη - Υπογράφει στον Αρη

Τσάλμερς: Εφτασε στη Θεσσαλονίκη - Υπογράφει στον Αρη
Photo Credits: INTIME

Στον Αρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριο Τσάλμερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μάριο Τσάλμερς, ώστε να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον Αρη.

Με την άφιξη του Μάριο Τσάλμερς στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης ολοκληρώνει μια σπουδαία μεταγραφή. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει συνεργασία ενός έτους, ωστόσο η ΚΑΕ Άρης δεν θα προχωρήσει στην κοινοποίηση της συμφωνίας όσο παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα έκδοσης δελτίων. Ο 34χρονος γκαρντ θα υποβληθεί σε όλες τις εξετάσεις που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο αλλά και σε εργομετρικά τεστ με την προοπτική ενσωμάτωσής του στην ομάδα και συμμετοχής στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Μάριο Τσάλμερς αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, στη δεύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία του έπειτα από τη συνεργασία του με τη Βίρτους Μπολόνια. Ο έμπειρος Αμερικάνος γκαρντ «κουβαλάει» εξάλλου σπουδαία (δεκαετή) καριέρα στο NBA με highlight τον καταλυτικό ρόλο του στην κατάκτηση δύο Πρωταθλημάτων ΝΒΑ με τη φανέλα της Μαϊάμι Χιτ, αλλά και αρκετές ιστορίες που τον συντροφεύουν μέσα από την πορεία του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X