Ατλέτικο Μαδρίτης: Απέρριψε πρόταση της Γιουβέντους για τον Μοράτα

Γιουβέντους: Θέλει τον Μοράτα από την Ατλέτικο
Photo Credits: INTIME

50 εκατ. η πρόταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέρριψε πρόταση της Γιουβέντους για τον Αλβαρο Μοράτα.

Ο 27χρονος Ισπανός φορ είναι η εναλλακτική της Γιουβέντους, αν κι εφόσον τελευταία στιγμή στραβώσει κυρίως το θέμα μεταγραφής του Λουίς Σουάρες. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Marca», η πρωταθλήτρια Ιταλίας προσέγγισε την Ατλέτικο και μάλιστα της κατέθεσε πρόταση 50 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της, τον Άλβαρο Μοράτα.

Ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος» φέτος, ωστόσο η διοίκηση έχει ανάψει «κόκκινο» σε πιθανή μετακίνηση του, μιας και δεν θέλει να τον πουλήσει αυτή τη χρονική περίοδο, από την στιγμή που δαπάνησε 63 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από την Τσέλσι.

Παρ’ όλα αυτά όπως τονίζει το δημοσίευμα της «Marca», η Ατλέτικο φαίνεται πως είπε την Γιουβέντους να ενεργοποιήσει την ρήτρα του παίκτη για να τον κάνει δικό της. Η ρήτρα του Μοράτα είναι στα 150 εκατ. ευρώ κι αυτό το ποσό είναι απαγορευτικό για τους «μπιανκονέρι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X