Ντι Μάρτζιο: «Κοντά στη Σπέτσια ο Βέρντε-Δανεικός με οψιόν αγοράς!» (ΦΩΤΟ)

Πήρε βραβείο η «γκολάρα» του Βέρντε κόντρα στον ΟΦΗ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ για τον Βέρντε και τη Σπέτσια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανιέλε Βέρντε ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Σπέτσια είναι μια ανάσα από τον δανεισμό του Βέρντε από την ΑΕΚ.

Επίσης, ο Ντι Μάρτζιο υποστηρίζει πως το deal είναι για δανεισμό για έναν χρόνο, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών θα τοποθετηθεί και ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή από τους συμπατριώτες του.

Αναλυτικά γράφει: «Η Σπέσια είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής. Ο Ντανιέλε Βέρντε είναι ένα βήμα μακριά από τους «μπιανκονέρο». Ο πρώην επιθετικός της Βερόνα και σήμερα της ΑΕΚ, θα αποκτηθεί με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Η συμφωνία είναι πολύ κοντά για έναν επιθετικό που, αφού ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Ρόμα κι έπαιξε για Φροζινόνε, Πεσκάρα, Αβελίνο, Βερόνα, μετακόμισε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι»,

Ο Ιταλός ρεπόρτερ δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για την επικείμενη συμφωνία, αλλά για να δώσει το «πράσινο φως» η ΑΕΚ για την παραχώρηση του παίκτη, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, έστω και με μια καλή οψιόν. Θυμίζουμε ότι η Ένωση έδωσε 1 εκατ. ευρώ πέρυσι στη Ρόμα για την αγορά του παίκτη.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X